Connect with us
Raluca Roșu s-ar fi sinucis. Ce s-a întâmplat cu ea în noaptea în care a murit

Știri

Raluca Roșu s-ar fi sinucis. Ce s-a întâmplat cu ea în noaptea în care a murit

Cunoscuta stilistă Raluca Roșu a murit săptămâna trecută la vârsta de 28 de ani, iar au ieșit la iveală detalii cumplite despre moartea ei.

Figură cunoscută în lumea modei din România, Raluca și-ar fi pus capăt zilelor, aruncându-se din apartamentul său, aflat la etajul 6 al unui bloc.

Polițiștii au fost anunțați că pe strada Tunari, trupul unei femei zace pe asfalt. Aceștia s-au deplasat imediat la fața locului, unde au preluat-o pe tânără în stare de inconștiență și au transportat-o la Spitalul Floreasca. Din păcate medicii nu au mai putut să o salveze, conform Spynews.

Se pare că Raluca Roșu ar fi fost deprimată, iar în noaptea în care s-a sinucis, în apartament cu ea se mai afla o prietenă. Stilista a pus-o pe aceasta să meargă până la magazin să îi cumpere ceva, iar apoi, profitând de faptul că a rămas singură, s-a aruncat în gol.

Pe contul său de Facebook tânăra posta frecvent citate și texte despre tristețe. Chiar descrierea fotografiei sale de profil pare un strigăt de ajutor. În urmă cu o lună, tânăra scria lângă fotografia de profil un citat, în care florile sunt comparate cu oamenii și care face referire la starea de tristețe în care aceasta se afla.

Cine a fost Raluca Roșu

Raluca era unul dintre cei mai buni trendsetteri din România. Ea absolvise Facultatea de Filosofie, Universitatea din București, și studiase printr-o bursă la New York. Se pare că, deși tânăra avea un început de carieră promițător, ea suferea de mai multă vreme de depresie. De altfel, ea fusese internată de mai multe ori la Psihiatrie.

„Nu fiți altcineva decât sunteți în orice context. Stilul și bunul gust țin de o corespondență cât mai mare între starea de spirit, o cultură vizuală și artistică vastă, atitudine și mixul dintre piesele vestimentare. 

Nesiguranța nu își are locul în compunerea unei ținute, așa cum nu au nici referințele vizuale mult prea evidente, adică ținute copiate 1 la 1 din reviste de modă, de pe podium sau, și mai grav, din vitrinele magazinelor mass market”, spunea Raluca, într-un interviu acordat revistei .

Citește și: A murit artista de muzică populară Ileana Constantinescu

Citește și: O mai ții minte pe Maia din „Lacrimi de iubire”? Ce face actrița după ce a renunțat la actorie

1 Comment

1 Comment

  1. foaieverdetastatura

    2018-05-27T09:02:39+03:00 at 9:02

    Problema nu-i a ei! Problema e a noastră(se transformă)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top