Connect with us

Știri

Rapperul american Mac Miller a murit la 26 de ani

Rapperul american Mac Miller, 26 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa, conform unui anunţ făcut vineri de familia acestuia, transmit DPA şi AFP.

„Malcolm McCormick, cunoscut şi iubit de fani sub numele Mac Miller, a încetat tragic din viaţă la vârsta de 26 de ani. A fost o lumină vie pe această lume pentru familia sa, prietenii şi pentru fanii săi”, conform comunicatului dat publicităţii de familia rapperului.

Site-ul specializat în celebrităţi TMZ.com, citat de AFP, susţine că rapper-ul a murit din cauza unei supradoze de droguri.

Conform presei americane, rapperul a fost găsit fără cunoştinţă, vineri, în locuinţa sa din apropiere de Los Angeles, iar echipajele de paramedici sosite la faţa locului nu l-au mai putut salva.

Mac Miller, fostul prieten al vedetei pop Ariana Grande, îşi lansase recent un nou album, „Swimming” (cel de-al 5-lea), şi urma să înceapă un turneu în SUA la sfârşitul lunii viitoare. Primul concert urma să aibă loc la San Francisco.

În câteva interviuri pe care le-a oferit de-a lungul timpului, rapperul a recunoscut că avea probleme cu dependenţa de droguri. „Dacă am consumat droguri? Da. Dar sunt un toxicoman? Nu!”, declara el pentru revista Rolling Stone.

În 2011 Mac Miller a compus o piesă despre cum să devii „extrem de bogat” şi l-a intitulat „Donald Trump”. Magnatul imobiliar, devenit între timp preşedintele SUA, s-a simţit flatat de mesajul cântecului şi chiar l-a numit pe Mac Miller drept „noul Eminem”. După ce trump a câştigat alegerile prezidenţiale, rapperul a schibat mesajul cântecului şi l-a atacat în repetate rânduri pe Trump în concertele sale.

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top