Connect with us
Răsturnare de situație în cazul CRIMEI de la stația de metrou Dristor 1

Știri

Răsturnare de situație în cazul CRIMEI de la stația de metrou Dristor 1

Răsturnare de situație, în cazul crimei oribile de la metrou. Magdalena Șerban, femeia care a comis oribila crimă de la metrou împingând o tânără pe șinele metroului, ar putea scăpa de toate acuzațiile.

Avocații acesteia au depus la Parchet mai multe documente din perioada în care femeia locuit în Spania, documente prin care se arată că aceasta are mari problemele psihice.

Din documente se arată că tatăl și fratele femeii erau tutorii legali ai acesteia, însă aceștia au scăpat-o de sub supraveghere.

Deocamdată, în acest caz s-a dispus o expertiză psihiatrică. În cazul în care medicii constată că femeia nu a avut discernământ, atunci ea va fi exonerată de orice acuzație și internată într-un spital de boli psihice.

Specialiștii consideră că este destul de greu de dovedit faptul că ea nu a avut discenământ, cu atât mai mult cu cât se vede pe imagini că și-a pregătit totul în cele mai mici detalii. Totuși, nu este exclus ca expertiza să arate că femeia are grave probleme psihice și să fie exonerată.

Citește și UPDATE. Crimă la metrou. O tânără a fost găsită moartă în stația de metrou Dristor 1 din București. Suspecta a fost depistată

O tănără de 25 de ani a fost găsită moartă în stația de metru Dristor 1 din București. Polițiștii au crezut inițial că este vorba de o sinucidere, dar după declațiile martorilor au și vizionarea camerelor de supraveghere au schimbat cercetarea. Tânăra de 25 de ani a fost împinsă de o femeie în fața trenului. Crima de la metroului bucureștean a pus poliția în alertă.

Criminala de la stația de metrou Dristor 1 a mai încercat să ia viața unei alte femei, în aeeași zi și sub aceeași forma în stația de metrou Costin Georgian.

UPDATE, 06:21 – Autoarea – suspecta – crimei se află în secția de poliție și este deja audiată, conform Știrilor Pro TV. Martorii susțin că între femeia care a omorât-o pe tânăra de 25 de ani nu a existat înainte de acest gest îngrozitor nici o discuție. Reamintim ca suspecta a mai încercat în aceași zi să ia viața altei femei, în stația de metrou Costin Georgian.

UPDATE, ora: 05:40 – Autoarea crimei, suspecta principală în acest caz, a fost depistată conform unor surse din cadrul poliției. Unele surse susțin că numele femeii care a luat viața tinerei de 25 de ani la metrou Dristor 1 este Madgalena.

Anterior, o altă femeie de 36 de ani a fost condusă la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, femeia fiind lăsată în stare de libertate.

UPDATE – Crima de la metrou a șocat întreaga capitală, zeci de echipaje sunt în căutarea autoarei.

Cine este autoarea crimei de la metrou – Femeia a ucis o tânără în stația Dristor 1 și a atentat la viața alteia

UPDATE, 23:41 – Potrivit unor surse citate de evz.ro se pare că tânăra de 25 de ani găsită moartă la metrou ar fi fost ucisă. Sursele Realitatea TV susțin că suspecta nu a fost prinsa!

„Scene de groaza in Capitala! Potrivit surselor mele, prima ipoteza a anchetatorilor este ca incidentul de la statia de metrou Dristor a fost unul provocat! O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata metroului si a murit. Suspecta ar fi o femeie care anterior ar fi incercat sa mai omoare pe cineva la o alta statie de metrou. MARE GRIJA DACA CIRCULATI CU METROUL!”, a scris pe Facebook, Ionela Arcanu, reporter Realitatea TV.

UPDATE: Reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov au precizat, pentru agenţia de presă mediafax.ro, că o femeie în vârstă de aproximativ 25 de ani a murit, ea fiind găsită pe şinele de metrou, la staţia Dristor 1.

Ar fi vorba despre o femeie căreia i-ar fi căzut ghiozdanul şi s-a dezechilibrat. Echipajele Metrorex au intervenit și au solicitat intervenția SMURD.

Trenurile au circulat pe un singur fir, însă la scurt timp circulația a fost reluată pe ambele sensuri

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou.
Echipele SMURD venite la faţa locului au încercat să intervină, însă tânăra nu mai prezenta semne vitale.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului, nefiind clar dacă tânăra a căzut sau dacă este vorba despre o sinucidere.

Circulaţia metroului a fost oprită pentru scurt timp, după care s-a circulat în sitem pendul, la această oră traficul desfăşurându-se normal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top