Știri

RATB: În weekend va fi suplimentat numărul de vehicule pentru Târgul de carte Gaudeamus 2016

RATB: În weekend va fi suplimentat numărul de vehicule pentru Târgul de carte Gaudeamus 2016. Regia Autonomă de Transport Bucureşti a luat această decizie pentru a veni astfel în sprijinul persoanelor interesate să participe la acest eveniment.

Târgul de carte Gaudeamus 2016 are loc la Complexul Expoziţional Romexpo, până duminică, 20 noiembrie.

Decizia RATB a venit în urma sălicitării doamnei primar general Gabriela Firea. Astfel, RATB a suplimentat numărul de vehicule care circulă în zona Casa Presei, pentru zilele de sâmbătă şi duminică. Este vorba de liniile 41, 105, 131, 331 şi 335. Totul pentru ca oamenii să poată ajunge la Târgul de carte Gaudeamus.

RATB afirmă că a luat această decizie deoarece a dorit să îşi reafirme ataşamentul faţă de călători şi pentru că doreşte să susţină evenimentele culturale din Capitală.

T\rgul de carte Gaudeamus 2016: Program de desfășurare

Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus se desfăşoară în perioada 16-20 noiembrie la pavilionul Central Romexpo. Peste 850 de evenimente au fost anunţate la această ediţie.

Invitatul de onoare al ediţiei 2016 este China, prezentă la târg cu un stand reprezentativ pentru literatura chineză contemporană. În plus, va fi și un program dens de evenimente, dedicate profesioniştilor de pe piaţa cărţii şi publicului.

Televiziunea Română este partener al Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, ininţiat şi organizat de Radio România, potrivit news.ro.

RATB, scurt istoric

În anul 2011 se înfiinţează „Bucharest City Tour”, primul traseu turistic din Bucureşti.

Citește și: Controale ISU la toate stațiile de metrou din București. Ce au găsit inspectorii

În anul 2012 se înfiinţează transport de noapte spre Aeroportul Henri Coandă. RATB introduce plata prin SMS pentru achiziţionarea abonamentului de 1 zi. Se introduce biletul unic RATB – Metrorex. Se finalizează construcţia a încă cinci tramvaie Bucur LF, realizate în totalitate în cadrul Uzinei RATB, de la concept până la produsul final.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More