Connect with us
Laura Georgescu a venit astazi la tribunal pentru procesul privind fetita lui Dan Condrea. Prima sotie a sefului Hexi Pharma se judeca cu statul roman.

Știri

Razboi pe custodia fetitei lui Dan Condrea. Laura Georgescu, in lupta cu statul

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a venit astazi la tribunal, hotarata sa lupte pentru custodia fetitei sale. Protectia Copilului incearca sa obtina custodia minorei, dupa ce o ancheta sociala a stabilit faptul ca mama biologica nu isi poate creste singura fiica.

La tribunal a venit si fata lui Dan Condrea, care nu a vrut sa vorbeasca cu judecatorii. La iesirea din sala de judecata, Laura Georgescu a fost vehementa la adresa autoritatilor romane.

„Cand a intrat copilul, copilul le-a spus celor doua doamne, una procuror şi cealalta judecator, ca nu vrea sa dea declaratii deoarece a dat declaratii scrise si copilul si bunica ca au o relatie armonioasa cu mine si intre ele cele doua. În acel moment, cele doua doamne si-au aruncat robele de pe dansele si au inceput sa se apropie de copil si sa traga de ea si ea se ascundea dupa mine si ma strangea tot mai tare in brate si tremura ca un iepuras. Dansele insistau si copilul nu nu nu…deci nu nou abuz…mai ramanea sa fie o sedinta de grup ca la Guru Bivolaru.

Citeste si: Martor in cazul lui Dan Condrea, declaratii explozive: „Nu avea 150 km/h!”

Citeste si: Fetita lui Dan Condrea, marturie cutremuratoare. Ce ii facea tatal sau

Le-am pus in vedere ca acest copil nu este batjocura statului roman, nu este un infractor periculos, nu fura, nu cerseste la metrou, nu este aurolaca si este asistata de mama sa conform legii. Nu are nici carte de identitate si nu poate fi hartuita de statul roman, santajata, amenintata si interogata intr-o sedinta cu usile inchise in absenta mamei sale”, a declarat Laura Georgescu.

Dan Condrea a murit in seara zilei de 22 mai 2016, intr-un accident rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca. Anchetatorii au stabilit ca seful Hexi Pharma s-a sinucis.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top