Connect with us

Știri

RAZBOIUL DIVELOR: Bianca Dragusanu comenteaza nunta Andei Adam

Bianca Dragusanu si Anda Adam au impartit candva acelasi barbat: Victor Slav, tipul sexy de la meteo. Acum, cele doua femei nu mai au nimic de impartit dar cu toate acestea, presa le pune fata in fata cand au loc evenimente importante in viata fiecaruia, cum este nunta Andei Adam cu iubitul ei, Sorin.

Carcotasii sustin ca cea care si-a dorit sa fie ca cealalta este Anda Adam, care i-a imitat de nenumarate ori stilul vestimentar. In momentul in care Anda Adam a aflat de casatoria dintre Victor si Bianca Dragusanu, cantareata de muzica pop a ales o data a nuntii pentru ea si Sorin: 7 iunie 2015.

CITESTE SI: MADALIN IONESCU, SCANDAL FARA PRECEDENT CU DAN CAPATOS

Despre nunta celor doi care va avea loc in aer liber, Bianca Dragusanu a avut ceva de comentat. Intrebata despre acest subiect, reactia manechinului a fost una surprinzatoare: “Cunosc oameni speciali, sunt cadouri minunate oamenii din viata mea. Ce legatura am eu? Sa fie sanatoasa, n-are nicio treaba cu mine femeia. Doamne fereste, dar ce legatura am eu?”, a declarat zambind vedeta, scrie CANCAN.ro.

anda adam
El este alesul inimii pentru Anda Adam. Reactia pe care a avut-o Bianca Dragusanu: „Sa fie sanatoasa!”.

Bianca a fost intrebata care mai este relatia eu cu Victor si cum se mai inteleg, alegand sa raspunda ca nu stie ce face Victor si ca „viata este imprevizibila”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top