Connect with us
Un barbat a fost arestat dupa ce a vandalizat mormantul prietenului sau.

Știri

Razbunarea incredibila a unui barbat pe prietenul sau decedat

Un barbat a fost arestat pentru fapte de vandalism si a fost acuzat ca a distrus mormantul unui prieten, care i-a furat o suma de bani in urma cu 56 de ani, sustine Politia din Pennsylvania.

Paul E. Donovan, in varsta de 69 de ani, a fost obligat si la achitarea daunelor in valoare de 1500 de dolari, dupa ce a recunoscut ca a distrus mormantul unui om, care i-a furat 300 de dolari, in urma cu 56 de ani. In plus, Politia l-a obligat sa nu se mai apropie de Cimitirul Saint Matthews.

Citeste si: Poveste socanta: fetita de 6 ani vanduta pentru a fi mireasa unui batran de 60 de ani

Citeste si: Povestea tanarului care a pregatit un ATENTAT TERORIST la Parada Gay din Los Angeles

Cea care a facut descoperirea a fost fiica barbatului decedat, care a depus plangere la politie imediat dupa ce a fost la mormantul tatalui sau.

Peste piatra funerara, pe care era scris numele „John” fusese dat cu vopsea portocalie. Ulterior, dupa o luna, peste piatra funerara a fost dat cu vopsea neagra.

Pentru ca nu au reusit imediat sa dea de urma faptasului, politistii au instalat o camera ascunsa.

Dupa ce piatra funerara a fost din nou data cu vopsea neagra, pentru a acoperi numele decedatului, politia a putut sa-l identifice pe Donovan.

In fata oamenilor legii, barbatul si-a recunoscut fapta. El a declarat ca a fost prieten in copilarie cu decedatul, insa in urma cu 56 de ani, acesta i-a furat suma de 300 de dolari dintr-o cutie din dormitorul sau si acum a decis sa se razbune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top