Connect with us
Răzvan Ciobanu va fi înmormantat în locul de veci al familiei! Era pregătit pentru părinți. PRIMELE imagini

Știri

Răzvan Ciobanu va fi înmormantat în locul de veci al familiei! Era pregătit pentru părinți. PRIMELE imagini

Zeci de persoane au venit să își ia rămas-bun de la Răzvan Ciobanu. Ce apare scris pe crucea de marmură.

Zeci de oameni au venit până acum să își ia rămas-bun de la Răzvan Ciobanu, care s-a stins luni în urma unui teribil accident.

Creatorul de modă a fost o persoană extrem de iubită de către persoane de toate vârstele, care au venit să îi aprindă o lumânare și să spună o rugăciune în memoria acestuia.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Răzvan a fost depus la Capela Cimitirului Progresul încă de aseară, iar părinții acestuia au fost nedezlipiți de fiul său. De altfel, familia a fost nevoită să șteargă de pe crucea de marmură ce era scris înainte, adică „Fam. Ciobanu”, și să înlocuiască cu numele lui Răzvan. Acesta va fi îngropat în locul de veci al familiei.

Rudele lui Răzvan s-au pregătit cu cele necesare pentru a-i întâmpina pe cei care vin să aprindă o lumânare. Pe o masă din capelă sunt puse sucuri, covrigei și alte alimente care se servesc în astfel de circumstanțe. De când a fost adus sicriul de la Medicină Legală, Răzvan a fost vegheat încontinuu, așa cum se obișnuiește în popor.

Sicriul lui Răzvan va rămâne acoperit

Laura Vicol, prietena apropiată a lui Răzvan, a declarat că sicriul va rămâne închis pe toată perioada priveghiului. Dat fiind faptul că accidentul a fost unul violent, s-a hotărât ca cei prezenți să nu îl vadă pe Răzvan astfel.

Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult și este foarte frumos”, a declarat emoționată Laura Vicol, cu care era prietenă de aproape 20 de ani.

Mâine, Răzvan Ciobanu urmează să fie condus pe ultimul drum și, dat fiind că avea multe cunoștințe, dar și prieteni, vor fi o mulțime de oameni care vor participa la înmormântarea creatorului de modă.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top