Connect with us
Fostul premier Ponta a reacționat după mesajul "Sper să crăpi, Victor Ponta", gafa devenită virală de pe Facebook-ul Hotnews.

Știri

Reacția lui Ponta la mesajul „Sper să crăpi, Victor Ponta”

Fostul premier Victor Ponta a reacționat după gafa făcută pe pagina de Facebook a site-ului Hotnews, unde un administrator de pagină a scris „sper să crăpi, Victor Ponta”.

În direct la România TV, social-democratul a spus că nu are războaie cu nimeni din presă și că pentru el acest subiect este închis.

„N-am avut şi n-o să am niciodată războaie cu nimeni din presă, pentru că fiecare este cu treaba lui. Lucrurile despre familie mă afectează, cele despre mine… Sunt obişnuit cu ele.

Eu nici n-am văzut ce a scris acel domn şi dacă vedeam, câte s-au scris în timp despre mine… N-am vorbit cu nimeni, că înţeleg că l-a dat cineva afară. Am primit un mesaj de la domnul Pantazi, care a făcut orice lucru care e normal. Am primit un mesaj, am spus că apreciez şi cu asta am închis subiectul. Ura creează ură şi intoleranţa creează intoleranţă”, a spus Victor Ponta.

Citește și: Stenograme PRU: Bogdan Diaconu despre Victor Ponta: „E instabil, e cu capul!”

Fostul premier a lansat apoi un atac la adresa președintelui Iohannis și a adversarilor săi politici

„S-a ajuns demult prea departe, dar nu mă refer că scrii pe Facebook ca jurnalist. De la Băsescu încoace există oameni politici, Monica Macovei, doamna Prună, mai nou domnul Iohannis, care în afară de dosare nu-i duce mintea la altceva, iar totul de aici pleacă. Oamenii ăştia sunt încurajaţi de ei. Dacă îndrăzneşti să vorbeşti despre ape, păduri, salarii, ţi se spune: «Lasă-mă, mă, penalule».

Domnul Iohannis nu ştie că are idei puţine şi fixe şi vorbeşte numai despre penali, cum i s-a spus să facă. Oare Hillary Clinton o avea voie să candideze în SUA, că şi ea este penală?

Deci, de ce vă miraţi că mai departe, oamenii obişnuiţi, dacă văd că Iohannis nu ştie să vorbească doar despre dosare şi puşcării, ei ce să facă? Peştele se împute de la cap”, a mai spus Ponta.

„Sper să crăpi Victor Ponta”. De unde a pornit mesajul

În cursul zilei de miercuri, pe pagina de Facebook a site-ului Hotnews a apărut mesajul „Sper să crăpi, Victor Ponta”, însoțit de un link către un articol în care fostul premier îl ataca pe Dacian Cioloș.

Se pare că a fost vorba despre o gafă a administratorului de pagină, care în loc să distribuie postarea pe contul său, a distribuit-o pe Facebook-ul Hotnews.

sper-sa-crapi

Sper sa crapi Victor Ponta, mesajul care a devenit viral

Ulterior, site-ul a anunțat, printr-un nou mesaj pe Facebook, că editorul paginii, Sebastian Rotaru, a fost concediat.

”Unul dintre editorii contului de Facebook ai HotNews.ro a avut o postare îngrozitoare, inacceptabilă, la adresa fostului premier Victor Ponta. Ne cerem scuze public atât lui Victor Ponta, cât și publicului, pentru această postare care nu are ce caută în spațiul public. Colaboratorul care a postat acest lucru a fost data afară de la HotNews.ro. Reiterăm atașamentul nostru pentru decență discursului în spațiul public și hotărârea de a lupta cu orice mijloace pentru a păstra un spațiu public curat. Încă o data, prezentăm scuzele noastre”, au scris pe Facebook reprezentanții site-ului de știri.

Gafa a devenit virală și a dat naștere unui val de glume pe Internet, inclusiv a unui site cu un joc în care utilizatorii pot „crăpa” imaginea lui Ponta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top