Connect with us

Știri

Reacția șocantă a unui protestar #Rezist, după ce o jandarmeriță a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni.

La o zi după ce vestea că o femeie și bebelușul său au fost spulberați pe o trecere de pietoni din Suceava, alte vești cutemurătoare vin despre cele două victime. Femeia, care era jandarmeriță, a murit la scurt timp de la producerea accidentului, iar fetița sa se află în comă la spital.

Aceasta traversa regulamentar strada, atunci când un tânăr a trecut cu viteză pe trecerea de pietoni, iar femeia împreună cu fetița sa au fost aruncate în aer mai mult de 30 de metri. Șoferul vinovat s-a scuzat și a spus că jandarmerița s-a băgat printre mașini și că nu a mai putut-o evita.

Femeia care a decedat în accident era angajată a Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni.

Citește și: Cumplit! Accident în Suceava. O mamă și bebelușul ei, spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni

Cristian Mihai Dide, un cunoscut protestatar al mişcării #Rezist, a avut o reacţie incalificabilă referitoare la accidentul din Suceava în care jandarmeriţa a murit după ce a fost accidentată pe o trecere de pietoni.

Ca reacţie la accidentul tragic, Dide a scris pe Facebook: One more down! Du-te după Giani”.

Reacţiile indignate ale celor care au citit postarea nu au întârziat să apară:

„Nu este comentariul pe care îl aşteptam. Până în final a murit un om nevinovat, o femeie care avea un copil mic, atât de jos ai ajuns?? Să îţi fie ruşine! Cu toata ura pe care o am faţă de evenimentele din 10 august, nu mă pot bucura de tragedia unui om care nu a făcut nimic”, a scris Mihaela W.

„Pentru mine a murit un jandarm. Scuza asta că avea un copil nu mai ţine… Şi Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii, şi ei tot oameni au fost. Câţi oameni au omorât cei de mai sus?”, a fost răspunsul lui Dide.

O altă persoană a comentat: „Te rog, NU şterge postarea. Reprezintă ceea ce eşti şi este necesar ca oamenii sa se dezica de tine( şi în mod special cei care în 10 august au fost în piaţă ;nu au fost acolo pentru a fi „reprezentati” de cineva ca tine.”

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top