Connect with us
Vestea neasteptatei morti a legendarului cantaret Prince, la 57 de ani, a provocat o avalansa de mesaje pe Internet

Știri

Reactii emotionante dupa moartea lui Prince

Vestea neasteptatei morti a legendarului cantaret Prince, la 57 de ani, a provocat o avalansa de mesaje pe internet de la vedete si personalitati ale vietii publice.

Vestea neasteptatei morti a legendarului cantaret Prince, la 57 de ani, a provocat o avalansa de mesaje pe internet de la vedete si personalitati ale vietii publice.

„Sunt distrus!! Presa britanica anunta ca a murit Prince?! Este adevarat?! O pierdere uriasa pentru noi toti! Un geniu! Fara cuvinte”, a postat actorul Samuel Jackson pe contul sau de Twitter.

„Si uite asa… intreaga lume si-a mai pierdut din magie! Odihneste-te in pace, Prince! iti multumim pentru ca ne-ai oferit atat de multe”, a postat cantareata Katy Perry.

Citeste si: Cantaretul Prince a murit

„Azi este cea mai proasta zi din viata mea. Prince R.I.P. Nu-mi pot opri lacrimile”, a scris o alta vedeta a muzicii anilor ’80, Boy George.

Shaquille O’Neal, fostul star al baschetului american, a scris la randul sau: „R.I.P PRINCE, inca un simbol care a plecat prea devreme dintre noi”.

Reamintim ca Prince a murit la varsta de 57 de ani. Cantaretul american a fost gasit mort in locuinta sa din statul american Minnesota. Politia investigheaza circumstantele decesului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top