Connect with us
Reacțiile marilor actori după moartea Stelei Popescu. Ce a spus Alexandru Arșinel

Știri

Reacțiile marilor actori după moartea Stelei Popescu. Ce a spus Alexandru Arșinel

Marii actori au reacționat după decesul fulgerător al actriței Stela Popescu. Reamintim că aceast a fost găsită fără suflare de un echipaj SMURD, la casa ei din Capitală.

M-a durut sufletul. O artistă uriașă, care ar fi trebuit să primească un premiu post-mortem. Mai avem câțiva artiști mari. Deja s-a lăsat cortina.  A fost plăcută la vedere și inteligentă și cu putere de a improviza, ceea ce este o calitate fundamentală a actorului, a spus Dorel Vișan la B1 TV.

Rămânem tot mai singuri, a mai spus și Marcel Iureș

Am avut un spectacol zilele astea. Este o mare dramă pentru toți cei care au iubit-o, dar pentru mine vă dați seama., a spus actorul Alexandru Arşinel, la intrarea în casa Stelei, vizibil afectat de durere.

Valentin Uritescu:  Nu îmi vine să cred. Era o actriță fermecătoare. Când am venit în București am avut cu ea nenumărate prezențe la radio. Acolo am cunoscut-o cel mai bine. Unde apărea se stârnea un fel de gravitate în jurul dânsei. 

„Era o admiraţie reciprocă, când Stela a plecat la Braşov să joace acolo şi venea la Bucureşti, eram nelipsită. Nu cred că există un coleg care să nu o fi iubit, să nu o fi admirat şi stimat pe Stela Popescu.

Ea nu s-a plâns niciodată, nu a ştiut nimeni că e bolnavă de ceva. Era o luptătoare, o femeie puternică, dădea putere şi celorlalţi din jurul ei.

Era un om extraordinar, cu adevărat o stea strălucitoare.”, a mărturisit marea actriţă Draga Olteanu Matei, într-o intervenţie prin telefon la România TV.

„E puţin spus tristă. E de neimaginat. Sunt blocat total. Nu îmi vine a crede. Era plină de viaţă. M-am văzut cu ea acum câteva zile. Nu! Nu! Nu! Îmi transmitea un tonus.

Era un fenomen. Nu am cuvinte. Nu îmi vine a crede. Ea îmi dadea tonus, optimism, sănătate. E o lovitură grea, înfiorătoare. Era ca un medicament, te injecta cu optimism. Ce păcat! Cum a putut să o ia Dumnezeu?”, a spus Dichiseanu la Realitatea TV.

Stela Popescu s-a stins din viață în data de 23 noiembrie. Ea a fost găsită fără semne vitale de medicii de la SMURD.

Citește și: Ce au descoperit medicii SMURD la locul decesului Stelei Popescu

Citește și: Stela Popescu a murit! Durere fără margini în teatrul românesc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top