Connect with us
Polițiștii de la Poliția Rutieră le recomandă șoferilor ca la întoarcerea din minivacanța de Crăciun să țină cont că valorile de trafic pot crește.

Știri

Recomandări Poliția Rutieră, pentru cei care se întorc de la munte

Polițiștii de la Poliția Rutieră le recomandă șoferilor ca la întoarcerea din minivacanța de Crăciun să țină cont că valorile de trafic pot crește.

Aceștia le recomandă șoferilor să aleagă rute alternative, în special în zona stațiunilor montane. De asemenea, să adapteze viteza dacă șoseaua e acoperită de polei ori zăpadă.

„La întoarcerea din minivacanța de Crăciun, Poliţia Română vă recomandă să circulaţi cu viteză adaptată la starea carosabilului. Dar și să măriţi distanţa în mers, dacă acesta este acoperit de zăpadă, gheață sau polei. (…)

Pentru a nu apărea probleme legate de fluenţă la întoarcerea spre casă a celor plecaţi să-şi petreacă sărbătorile, în special pe rutele dinspre staţiunile montane, Poliţia Română vă recomandă să luaţi în considerare şi oportunitatea alegerii unei rute de rezervă. Și să țineți cont că valorile de trafic pot crește”, se arată într-un comunicat remis luni agenției Mediafax.

Iată rutele pe care Poliția Română le recomandă

Pentru a evita eventuale ambuteiaje pe DN1, șoferilor le sunt recomandate, ca rute alternative -D.N.1 A –Braşov –Săcele –Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti –Buftea – Bucureşti;D.N. 73 – Braşov – Bran – Câmpulung Muscel – Piteşti – Autostrada A1 (Piteşti – Bucureşti).

Pentru cei care trec prin Sinaia, varianta D.N. 71 – Sinaia – Moroieni – Fieni – Târgovişte – Bucureşti.

Citește și: Val de ACCIDENTE de Crăciun, pe drumurile din România
Meteorologii au emis duminică, până la ora 15.00, mai multe atenționări de polei, valabile pentru județele Maramureș, Cluj, Bistrița-Năsăud și Mureș.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top