Connect with us
Reduceri de Paste – reduceri masive la eMag si alte magazine cu ocazia sarbatorilor

Știri

Reduceri de Paste – reduceri masive la eMag si alte magazine cu ocazia sarbatorilor

Pastele se apropie cu pasi repezi, iar marile magazine au lansat campanii masive de reduceri. Telefoanele mobile de tip smartphone, electrocasnicele, laptopurile si calculatoarele, dar si obiectele pentru casa si copii au reduceri de pana la 75%.

Reduceri de Paste la eMag

eMag a aplicat la telefoanele iPhone reduceri de pana la 250 de lei, iar smartphone-urile Samsung ofera 35% discount. iPhone 6S costa acum 3.099,99 LEI, fata de 3.379,99 LEI, iar Samsung Galaxi S7 costa 3.138,99 LEI fata de 3.299,99 LEI. Vezi oferta completa de reduceri de Paste la smartphone-uri si telefoane aici.

Reduceri eMag la telefoane si Smartphone-uri

Reduceri eMag la telefoane si Smartphone-uri

Oferta completa a site-ului eMag este AICI.

Flanco a lansat campania de reduceri „Iepurasii de Paste”

Magazinul oferta 30% discount la smartphone-uri si telefoane, peste 40% discount la produse de ingrijire si electrocasnice, iar daca te gandesti sa iti schimbi televizorul sau laptopul atunci ai un discount de 25%. Vezi oferta completa de reduceri Flanco aici.

Reducere smartphone si telefoane Flanco

Lista magazinelor care ofera reduceri de Paste

Nu doar eMag si Flanco au reduceri cu ocazia sarbatorilor, mai jos gasesti o lista in detaliu cu toate magazinele care ofera discounturi semnificative.
Electrocasnice, IT, Telefoane

Altex
MediaGalaxy

Haine / Incaltaminte
La femme
Kurtman
Glambazar

Trebuie sa tineti cont ca unele magazine au aplicat reduceri false de preturi de aceea este bine sa verificati preturile pe site-urile care ofera un istoric. De asemenea daca doriti sa comandati produse speciale pe care sa le oferiti cadou este bine sa va grabiti, deoarece curierii vor fi din nou supra aglomerati in aceasta perioada si riscati ca produsul sa fie livrat dupa sarbatori.

Pentru a evita situatiile neplacute va recomandam sa nu achitati produsele cu cardul, dar daca nu tineti cont de data livrarii atunci se recomanda aceasta plata.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top