Connect with us
Reduceri și promoții la majoritatea produselor de Black Friday 2016

Știri

Reduceri și promoții la majoritatea produselor de Black Friday 2016

Black Friday 2016. Anul acesta, ziua de Black Friday se va organiza în ziua de vineri, 18 noiembrie. Pentru anul acesta, această zi este anunțată a fi una de extrem de eficace. Acest lucru se va întâmpla datorită experienței acumulate atât de magazinele participante, cât și de cumpărătoriii care așteaptă această zi.

Principalul retailer care a anunțat reduceri și promoții la mai multe produse se numără emag.ro.

Black Friday 2016 va fi cel mai mare de până acum, anunță managerul general eMAG România.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depăşit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu faţă de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Oferta cuprinde produse din game variate. De la televizoare, telefoane, laptopuri, gadget-uri și până la mașini de spălat, aspiratoare și încărcătoare de telefoane. Majoritatea produselor vor putea fi achiziționate la preț redus.

„Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că aşa putem să oferim clienţilor eMAG cele mai bune oferte de preţ şi un moment de care să se bucure toată familia”, a declarat Tudor Manea, general manager al eMAG România.

Însă, emag.ro nu este singurul retailer care va avea produse la preț redus. Un alt mare retail, evoMAG.ro a anunțat că vor fi printre magzinele care vor da startul reducerilor de Black Friday.

Citește și: Black Friday 2016 Fashion Days. Reduceri de până la 90%

Citește și: Ce magazine din România participă la Black Friday 2016. Lista completă

Ce este Black Friday și când se organizează

Black Friday este o sărbătoare împrumitată din Statele Unite ale Americii. Black Friday se organizează în următoarea zi după Ziua Recunoștinței în Statele Unite ale Americii (a patra zi de joi din noiembrie). Din 1932, a fost considerată ca fiind începutul sezonului de cumpărături de Crăciun în S.U.A.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top