Connect with us

Știri

Regele Mihai, înconjurat de medici. Anunțul făcut de Casa Regală a României

Case Regală a României a emis luni, 10 aprilie, un comunicat de presă despre starea de sănătate a regelui Mihai. Potrivit informațiilor furnizate de familia regală, regele Mihai se află la reședința sa privată din Eleveția, unde este înconjurat de o echipă de medici și două măicuțe ortodoxe.

Principesa Moștenitoare Margareta și soțul său, Principele Radu, însoțiți de principesa Maria, se află pentru câteva zile alături de Majestatea Sa Mihai I, în Elveția. Membrii familiei Regale petrec împreună câteva momente în familie, înainte de marea sărbătoare a Paștelui.

Care este starea de sănătate a Regelui Mihai

În comunicatul emis de Casa Regală se anunță că starea de sănătate a Majestății sale este una stabilă.

„Regele Mihai I este înconjurat permanent de o eminentă echipă medicală, de membri ai Casei Majestăţii Sale detaşaţi în Elveţia şi de două măicuţe ortodoxe. Starea de sănătate a Majestatăţii Sale este stabilă”, se menţionează pe pagina de Facebook a Familiei Regale.

Citește și: Imagini de colectie cu Regina Ana si Regele Mihai

Regele Mihai este ultimul monarh din țările Europei de Est. Pe 25 octombrie 2016, Majestatea Sa a împlinit 95 de ani. Acesta s-a retras din viața publică în luna martie a anului trecut, când Casa regală a anunțat că suferă de carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top