Connect with us
Regulament Concurs Lucifer „Câștiga unul din cele 5 abonamente Netflix, valabile 1 an”

Știri

Regulament Concurs Lucifer „Câștiga unul din cele 5 abonamente Netflix, valabile 1 an”

REGULAMENT CONCURS: Câștiga unul din cele 5 abonamente Netflix, valabile 1 an. Postare de concurs aici.

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „ 3Lucifer Sezonul 4” este AIR24 GATE SRL, DENUMITA IN CONTINUARE Huff.ro, cu sediul în Liviu Rebreanu 46-58, SECTOR 3, Bucureşti, România, CUI RO38632845. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.huff.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii, prin update la aceasta postare.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Netflix.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „Câștiga unul din cele 5 abonamente Netflix, valabile 1 an” se desfăşoară în perioada 14-31 iulie 2020, pana la ora 23:59 pe site-ul huff.ro, articol denumit „Lucifer sezon 5, revine din 21 august pe Netflix! Primul trailer oficial schimbă tot. Concurs”

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Participanții trebuie să răspundă în comentarii pe site-ul huff.ro la articolul „Lucifer sezon 5, revine din 21 august pe Netflix! Primul trailer oficial schimbă tot. Concurs” sau la postarea oficială a link-ului pe Facebook Huff.ro.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul https://random.org.

Premiile se vor acorda in ordinea tragerii la sorti.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau în:

  • 5 conturi de Netflix valabile 1 an

Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă, număr de telefon) la adresa de email concurs@huff.ro. Premiile nu pot fi convertite în bani. Mail-ul se trimite după afișarea câștigătorilor.

În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători nu confirmă datele de contact sau renunţă la premiu, HUFF.ro îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs.

Numele câştigătorilor concursului vor fi anunţate pe pagina de concurs.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor HUFF.ro precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor conturi special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

HUFF.ro va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs. După încheierea concursului, toate datele concurenţilor din prezentul concurs nu vor fi păstrate.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.huff.ro.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top