Connect with us

Știri

Reîncarnarea – adevăr sau mit? Nouă povești uimitoare despre vieți anterioare

Reîncarnarea, conceptul potrivit căruia sufletele renasc în corpuri noi, există de mii de ani. Este o parte importantă din credința Budistă și din cea Hindusă și a devenit o ideea populară și printre oamenii care nu sunt religioși. Unii insistă că reîncarnarea este cât se poate de reală iar alții consideră întreaga poveste o bazaconie.

Însă, indiferent care vă sunt convingerile, următoarele nouă povești vă vor pune cu siguranță pe gânduri…

1. Povestea băiețelului ucis

O femeie a povestit o întâmplare ciudată cu fiul său de 3 ani. Într-o zi, micuțul i-a spus că îi place foarte multe de tăticul cel nou, deși bărbatul la care se referea era chiar tatăl lui biologic. Confuză, mama l-a întrebat ce vrea să spună cu asta. Răspunsul băiețelului a șocat-o: „Tăticul meu vechi era foarte rău. M-a înjunghiat în spate și am murit. Îmi place multe de nou meu tătic, el nu mi-ar face așa ceva niciodată”.

2. Băiatul care își este propriul bunic

Bunicul lui Gus Taylor, Augie, a murit cu un an înainte ca copilul să se nască. Cu toate acestea, pe când băiatul avea doar 18 luni, susținea că ele este chiar bunicul lui. La patru ani, el putea să îl recunoască pe Augie în fotografiile de familie, deși nu îl văzuse niciodată pe bărbat.

Lucrurile sunt chiar mai șocante de atât! Cu anii în urmă, sora lui Augie fusese ucisă iar criminalul îi aruncase cadavrul în Golful San Francisco. Nimeni din familie nu îi povestise lui Gus despre această întâmplare, așa că mare le-a fost surpriza când l-au auzit pe băiețel vorbind despre sora lui moartă.

3. Pilot de vânătoare într-o viață trecută

James Leininger, un băiețel de 8 ani din Louisiana, a început să vorbească despre aviație încă de 2 ani. Părinții lui nu aveau niciun fel de cunoștințe în domeniu și au fost surprinși de cât de multe detalii știa cel mic despre avioane.

Mândria a fost însă înlocuită de groază, cânt băiatul a început să aibă coșmaruri groaznice, despre cum avionul i-a fost bombardat de o aeronavă cu un cerc roșu pe fundal alb (steagul Japoniei). Băiatul a început să vorbească despre vise și amintiri din viața locotenentului James McCready Huston, un pilot american din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care fusese omorât în bătălia de la Iwo Jima, cu mai bine de 50 de ani în urmă. Mama lui James a povestit cum băiețelul striga din toate puterile: „Avion prăbușit! Am luat foc! Nu pot să ies! Ajutor!”.

Citește și: Un băiețel de cinci ani a murit în brațele lui Moș Crăciun. Ce i-a spus înainte de a-și da ultima suflare

Ulterior, băiatul le-a povestit părinților că el a pilotat un avion numit Corsair, de pe nava Natoma.

Tatăl lui James a descoperit că au existat cu adevărat atât un portavion numit Natoma, care a participat la bătălia de la Iwo Jima, cât și un pilot de avion de vânătoare pe nume James Huston. Avionul acestuia s-a prăbușit pe 3 martie 1945, după ce motorul i-a fost lovit de gloanțele unui avion inamnic japonez.

Potrivit lui Jim Tucker, psiholog la Universitatea din Virginia, avionul lui Huston s-a prăbușit exact așa cum a povestit micuțul James Leininger.

4. Veteranul din al Doilea Război Mondial care a fost împușcat în gât

Edward Austrian, un băiețel în vârstă de patru ani, era foarte speriat de zilele întunecate și ploioase. De asemenea, el se plângea des de dureri puternice în gât, pe care le descria ca senzația de împușcătură. Micuțul i-a povestit mamei că a fost în tranșee, în ceea ce ea a presupus că a fost Primul Război Mondial. El i-a spus numeroase detalii din viața sa anterioară și că a murit după ce a fost împușcat în gât.

Doctorii nu a găsit nicio motivație medicală a durerilor în gât și au decis să îi scoate amigdalele, ca o măsură preventivă. Ulterior, băiatului i-a apărut un chist, pe care doctorii nu l-au putut vindeca. Încă, după ce părinții l-au încurajat să vorbească mai mult despre viața sa anterioară, chistul a dispărut de la sine.

5. Criminal în serie într-o viața anterioară?

Povestea despre reîncarnare împărtășită de un bărbat pe site-ul reddit, este cu adevărat terifiantă:

„De când mă știu, am visat că sunt un criminal în serie din anii 40 – 50. Am trăit într-o fermă veche din mijlocul pădurii, unde mi-am și îngropat victimele. Toate erau femei cu părul negru și foarte frumoase. cred că au fost cel puțin 50, dacă nu mai multe. Am visat că sunt omul ăsta de când mă știu și detalii nu se schimbă niciodată. Nu îmi amintesc numele sau localitatea dar nu cred că am fost prins vreodată.

Citește și: 10 LEGI UNIVERSALE de care depinde întreaga ta viață

Uneori am momente în care îmi este dor de vechea mea viață. În viața aceasta, nu aș răni nici o muscă și îmi dedic timpul ajutând oamenii. Uneori însă, anumite situații îmi provoacă sentimente care parcă nu îmi aparțin și nu știu de unde vin. Este întotdeauna același gen de fată și acceași dorință, de a o imobiliza și a o duce acasă. M-am împăcat cu ce a fost însă în viața asta nu aș face niciodată așa ceva.”

6. Veteranul din Războiul Civil American

Tot pe reddit, un bărbat a spus povestea unui prieten, care pare să fi fost într-o viață anterioară, soldat în timpul Războiului Civil American.

„Am cunoscut un tip care credea că tot ce este legat de paranormal este o prostie și că nu există decât adevărul general acceptat. Însă chiar el mi-a spus o poveste complet surprinzătoare.
Avea în jur de 50 de ani la acea vreme și întreaga viață a avut un vis în care stătea singur în mijlocul unui câmp. Locația era mereu aceeași, un câmp cu un copac și un gard vechi. De fiecare dată se simțea ca fiind foarte tânăr și avea senzația că un grup mare de oameni se afla în spatele lui.

Nu povestise asta nimănui, nici măcar soției sau copiilor. Într-o zi însă, și-a dus familia într-o excursie la Gettysburg. Acolo a descoperit că exact aceeași priveliște, era zona în care au fost așezați soldații unioniști în timpul bătăliei. S-a simțit ciudat, însă a refuzat să creadă ca a trăit o experiență paranormală.”

7. Fetița care este mama mamei sale

Un alt bărbat a spus povestea sorei sale, născut în anul în care bunica îi murise.

„Sora mea mai mare s-a născut în anul în care a murit bunica din partea mamei. Tatăl meu mi-a povestit că, de cum a crescut suficientă de mare ca să poată vorbi, fetiția i-a spus celei care i-a dat viață: Eu sunt mama ta.”

8. Un băiețel de trei ani i-a ajutat pe polițiști să îi descopere ucigașul

Un băiețel de trei ani din Golan Heights, a stârnit multă vâlvă când a spus că a fost ucis într-o viață anterioară. Băiatul s-a născut într-o comunitatea religioasă care crede în reîncarnare și care crede că semnele din naștere, reprezintă urmări ale felului în care ai murit într-o viață trecută. Cum a învățat să vorbească, el a povestit că a fost ucis în viața trecută cu o lovitură de topor.

Părinții l-au dus pe băiat prin mai multe sate din împrejurimi, iar acesta a găsit locul unde a trăit în viața trecută. Mai mult decât atât, el a spus că știe exact cine l-a ucis atunci.

Citește și: Iată povestea femeii care s-a reîncarnat

Micuțul s-a dus direct la un bărbat și l-a întrebat dacă este o anumită persoană. „Eu am fost vecinul tău. Ne-am certat și tu m-ai omorât cu un topor. Știu chiar și unde m-ai îngropat, i-a spus băiatul”.

Băiețelul i-a condus apoi pe adulți la o grămadă de pietre, sub care au găsit un cadavru cu o rană de topor la cap. Apoi, băiatul i-a condus pe adulți și la locul unde era îngropat toporul, iar ucigașul a fost obligat să își recunoască crima.

9. Băiatul din Barra

Cameron Macauley, din Glasgow, Scoția, a început să îi spună încă de la doi ani că el nu este de fapt din Glasgow, ci de pe insula Barra, din vestul Scoției. Cameron și-a descris în detaliu viața de pe insulă, inclusiv cățelul alb cu negru, plaja pe care se plimba, părinții și cei șapte frați. El a spus că pe tatăl său în chema Shane Robertson și că murise într-un accident de mașină.

Încercând să afle cât din ce își amintește băiatul este adevărat, părinții l-au dus pe insula Barra. Deși nimeni nu își amintea de Shane, ei au găsit casa descrisă de Cameron și o poză cu câinele alb cu negru din poveștile băiatului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top