Connect with us
Revista presei 5 noiembrie

Știri

Revista presei: 60 de victime pe autostradă, CNADNR se acoperă și spune că panourile de pe A2 functionau, Tăriceanu vorbește despre alegeri

Accidentul de pe autostrada A2 spre Constanța a ținut astăzi prima pagină a site-urilor de știri, au fost înregistrate 60 de victime dintre care 3 morți, bilanțul victimelor a fost anuntat la doar câteva ore după carambol.

Șoferii acuzau că panourile de avertizare de pe A2 nu funcționau, iar ceața densă a fost unul din factorii accidentului.

Găsiți toate știrile legate de accident de pe autostrada aici.

Iată cele mai importante subiecte din revista presei 5 noiembrie.

Traficul pe autostrada A2 în sensul spre Constanța a fost reluat la ora 18.00, scrie Huff.ro.

Accident în lanţ pe Autostrada Soarelui soldat cu 3 morţi/ Ministerul Sănătăţii: 41 de răniţi, transportaţi la 7 spitale din Capitală – GALERIE FOTO, VIDEO, scrie mediafax.ro.

Revista presei Știri interne

Au apărut primele sondaje la alegerile parlamentare din 2016, scrie huff.ro.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Averea candidaţilor pentru Camera Deputaţilor în Capitală. Datorii şi premii de la Voiculescu.Declaraţiile de avere ale candidaţilor pentru un post de deputat de Bucureşti diferă de la terenuri de mii de metri pătraţi şi împrumuturi acordate de sute de mii de euro, la maşini luate din ”necesitate” şi conturi goale sau împrumuturi uriaşe luate de la Dan Voiculescu, scrie mediafax.ro.

Contractul pentru construcţia tronsonului Suplacu de Barcău – Borş, parte a Autostrăzii Transilvania, va fi reziliat. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, într-un comunicat, că a primit o notificare de reziliere a contractului din partea constructorului tronsonului de autostradă Suplacu de Barcău – Borş, parte a Autostrăzii Transilvania, notează mediafax.ro.

PNL organizează duminică mitingul de lansare a candidaţilor şi de susţinere a lui Cioloş ca premier şi după alegeri.Partidul Naţional Liberal organizează, duminică, începând cu ora 17.00, în Piaţa Revoluţiei din Capitală, un miting pentru lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare dar şi de susţinere a propunerii de premier Dacian Cioloş, potrivit unor surse din partid fiind vorba despre un eveniment inedit, cu prezentator şi discursuri ale unor personalităţi din afara politicii, susţinători ai acestui partid, precum Tudor Giurgiu, scrie news.ro.

Revista presei Știri externe

Guvernul Marii Britanii pregăteşte alegeri anticipate, pe fondul disputelor pe tema Brexit. Membri ai Guvernului de la Londra elaborează planuri pentru convocarea alegerilor parlamentare anticipate, în contextul demisiei unui deputat conservator, Stephen Philips, care a acuzat Cabinetul Theresa May că, în contextul ieşirii Marii Britanii din UE, tinde spre politici de dreapta, scrie mediafax.ro.

Statele Unite se tem că Rusia va lansa un atac cibernetic în 8 noiembrie, ziua alegerilor pentru Casa Albă. Washingtonul, pregătit de ripostă. Administraţia Statelor Unite este îngrijorată că hackeri angajaţi de serviciile secrete ruse vor lansa un atac cibernetic pe 8 noiembrie, pentru a perturba scrutinul prezidenţial şi parlamentar american, Washingtonul fiind pregătit să riposteze, afirmă surse citate de presa americană. Citeste aici.

Revista presei Știri economice

Ce preţuri au cele mai vândute medicamente fără reţetă în cinci lanţuri de farmacii. „Produsele de răceală, gripă, de sezon înregistrează variaţii mai mari de preţ”. Diferenţele de preţuri la medicamentele fără reţetă (OTC) îi determină pe clienţi să aştepte chiar şi zeci de minute la cozile din farmacii pentru a cumpăra produse mai ieftine. Vânzările totale pe acest segment trec de 2,4 miliarde de lei anual.

Preţurile la OTC-urile vândute în reţelele care au cele mai mari vânzări arată că un produs achi­ziţionat dintr-o farmacie poate fi mai scump şi cu 150% faţă de acelaşi produs într-o altă far­macie, conform cal­cu­lelor ZF făcute pe baza da­telor preluate din farmacii, scrie zf.ro.

Prețul independenței energetice: Ucraina plătește gazul importat din UE cu 26,6% mai mult decât pe cel rusesc. Ucraina plătește un preț cu 26,66% mai mare pe gazele importate din Uniunea Europeană decât ar fi plătit dacă se alimenta, ca până anul trecut, cu gaze din Rusia. Acesta este însă prețul “independenței” energetice de Rusia, preț pe care oficialitățile ucrainene sunt dispuse să-l achite, cel puțin potrivit CEO-ului Naftogaz, compania de gaze monopolistă de stat ucraineană. Profit.ro.

Revista presei Știri din sport

Cine l-a mai enervat în ultima vreme pe Mihai Stoica » Atac devastator: „Du-te la control!”
Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a luat la țintă mai multe personaje din fotbalul românesc și s-a încris pe lista celor care atacă arbitrajul. El a vorbit despre Istvan Kovacs, pe care l-a criticat extrem de dur. GSP.

Probleme mari pentru Reghe! Steaua a pierdut un jucător de bază: „Probabil că este din cauza antrenamentelor”
aurențiu Reghecampf nu se va putea baza pe Mihai Pintilii, jucător care abia a revenit după o accidentare. Pintilii a fost operat la începutul lunii august la tendonul mușchiului femural drept și a ratat mai multe meciuri importante ale Stelei, revenind pe teren etapa trecută, cu CSM Poli Iași. Totuși, mijlocașul de 32 de ani nu va fi disponibil pentru meciul cu Viitorul. GSP.

Revista presei Mondene

Doi timisoreni au castigat 30.000 de euro la pariuri. Surpriza, insa: au castigat din greseala, iar casa de pariuri nu vrea sa le dea banii. Kanal D.

Mihaela Radulescu si cumnata ei sunt distruse! Cea mai buna prietena a lor a incetat din viata la doar 44 de ani, rapusa de cancer! „Am inima frântă. Mi-am pierdut liniștea, pacea și somnul. Iar gândurile mele se rotesc amețitor, încercând să găsească o ieșire din impas. Pentru că o boală necruțătoare a lovit iar, încă o dată pe cineva foarte aproape de mine, încă o dată exact în inima mea. Prietena mea cea mai bună, sufletul meu și a atâtor proiecte pe care le-am dus până la capăt împreună, omul de lângă mine din toate campaniile Asociației Ioana și Copiii Îngeri dar și în cele duse până la capăt în nume propriu, Rădița Popescu, la doar 44 de ani a primit un diagnostic cumplit: cancer de sân”, anuntase la inceputul lunii Anca Radulescu, cumnata Mihaelei Radulescu. Wowbiz.

Acestea au fost cele mai importante știri dezbătute de presa din România.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top