Connect with us
Revista presei din 6 și 7 noiembrie

Știri

Revista presei: Miting PNL în București, Dragnea îl acuză pe Cioloș de plagiat, Cezara Dafinescu vorbește despre divorț

Revista presei din 6 și 7 noiembrie. Adevărul tritrează pe prima pagina un articol care vorbește despre vinovații în cazul accidentului care a luat 4 vieți si a rănit grav alte 41 de persoane. Cel mai grav accident produs vreodată pe o autostradă din România, care a provocat moartea a patru oameni şi rănirea altor 60, a demostrat încă o dată comportamentul riscant al şoferilor şi neanticiparea unor riscuri, afirmă specialiştii. Nici mesajele de pe panourile de avertizare nu sunt foarte inspirate, astfel încât să-i descurajează pe şoferii iresponsabili. Citeste mai mult: adev.ro/og8fsa

Miting PNL în capitală, duminică 6 noiembrie

Un miting PNL de amploare a avut loc astăzi în Capitală. Liberalii au primit autorizaţie de la primărie pentru această întâlnire la care au participat peste 20.000 de membri ai partidului şi simpatizanţi. Mitingul a fost deschis de secretarul general al partidului, primarul Oradiei, Ilie Bolojan. Pe scenă au vorbit regizorul Tudor Giurgiu, care şi-a afirmat sprijinul pentru premierul Dacian Cioloş, Leon Dănăilă, medicul neurochirurg care candidează la Senat, Alina Gorghiu, Gheorghe Falcă, Ioan Popa şi, într-un final, Dacian Cioloş.

Premierul a ţinut discursul pe o scenă separată de scena pe care au păşit liderii PNL şi a susţinut că românii trebuie să renunţe la a visa să fie conduşi în viitor de lideri mesianici. Falcă a vorbit despre importanţa familiei şi latura creştină a poporului român, iar Ioan Popa a spus că ţara noastră nu mai poate fi una de asistaţi sociali. Huff.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe premierul Dacian Cioloş că l-a plagiat: Nu mă supăr. Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe prim-ministrul Dacian Cioloş că l-a plagiat când a spus că nu este nevoie de ”lideri mesianici”, spunând că el a folosit această sintagmă în urmă cu câteva zile. Mediafax.

Preşedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan: Europa încurajează terorismul, nu îmi pasă dacă mă numesc dictator. Europa încurajează terorismul prin susţinerea organizaţiei separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), acuză preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, explicând că nu îi pasă dacă este numit de lideri europeni „dictator”. Mediafax.

Revista presei sportive

Echipa masculină de handbal a României a obţinut una dintre cele mai mari victorii ale sale din ultimii ani, 28-23 (11-9) cu Polonia, duminică seara, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, într-un meci din Grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului European din 2018. Tricolorii au renăscut sub bagheta valorosului Xavier Pascual şi au obţinut o victorie istorică în faţa unei echipe foarte valoroase, Polonia fiind medaliată cu bronz la Mondialul de anul trecut şi clasată pe patru la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Jurnalul.

Revista presei mondene

FOTO Fosta casa a lui Gheorghe Dinica se vinde cu 70000 de euro! Uite cum arata vila cu trei camere de la Campulung a regretatului actor. Marele actor Gheorghe Dinica a plecat dintre noi in toamna lui 2009, la 75 de ani, lasand in urma o cariera impresionanta si o viata traita din plin. Nu cu mult timp inainte de moarte, actorul instrainase casa de vacanta a familiei din Campulung, noii proprietari hotarand recent sa o scoata la vanzare, din motive obiective. Wowbiz

Cezara Dafinescu, reactioneaza dupa 19 ani la acuzatiile de infidelitate fata de George Motoi! „Nu stiu cand s-a stins dragostea noastra”. Cezara Dafinescu a avut pentru prima oara o reactie legata de acuzatiile de infidelitate din timpul casniciei cu George Motoi. „De-a lungul anilor, tot felul de binevoitori au comentat dragostea noastra, dar mai cu seama despartirea noastra. Nu-i mai corect sa ascultati opinia mea?”, a scris actrita pe contul ei de Facebook, scrie wowbiz.

Mihaela Borcea, proprietara unui bloc din zona Floreasca! Super-tranzactia pastrata „la sercet” pana acum. Mihaela Borcea a primit, in 2008, un aviz de urbanism pe numele ei si a unei anume Gabriela Petre, pentru constructia unei cladiri de locuinte cu 6 etaje. Intre timp, proiectul s-a transformat in bloc in toata regula, in zona Floreasca, una dintre cele mai selecte din Bucuresti. Aici, apartamentele se vand cu preturi cuprinse intre 105.000 si 150.000 euro. Terenul de 2.700 mp pe care a fost construit blocul respectiv a apartinut familiei industriasului Tonolla si a fost revendicat dupa Revolutie si a ajuns in posesia Mihaelei Borcea in 2007, in schimbul a 6,7 milioane euro. Wowbiz

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top