Connect with us

Știri

Cum alegem rimelul potrivit

Identifica-ti tipul de gene si pentru un efect garantat alege mascara dupa perie. Diversitatea modelelor si formulelor existente pe piata te pot deruta in alegerea celui potrivit necesitatilor tale.

1. Mascara cu perie deasa si bombata la mijloc este cea care ofera volum ,desime genelor. Este ideala pentru gene rare si subtiri, se aplica cu miscari in zig-zag de la baza spre varf. Acopera genele de la prima aplicare, atentie insa la surplusul de produs pentru a nu crea un look teatral. Asigura-te ca mai cureti din produs inainte de aplicare.

CITESTE SI:6 trucuri de frumusete pentru timpul noptii

CITESTE SITutorial video. Vara asta, foloseste produsele de machiaj waterproof

2. Aplicatorul cu efect de curbare este cel cu peria curbata in centru si se foloseste pieptanand repetat de la baza spre varful genelor. Este ideal pentru genele lungi si drepte , iar pentru un efect scontat se poate insista un pic la baza genelor.

3. Aplicatorul cu peri rari si scurti este destinat alungirii genelor fiind recomandat pentru gene scurte si dese deoarece separa genele si le ofera lungime insa nu si volum.

4. Aplicatorul cu peri scurti ce formeaza o spirala, pe langa lungime ,iti va permite sa ajungi si la genele mai scurte din zona interna a ochiului.

7262314_ml Tipsuri:

– mascara rezista mai bine atunci cand genele sunt bine degresate inainte ( incearca apa micelara pentru demachierea lor),

-pentru genele scurte si curbate , mai ales pe pleoapa inferioara, aplicarea se face la baza genelor altfel risti sa le incarci ,                                                                                                               

 -pentru persoanele sensibile carora le curg ochii de preferat sunt formulele waterproof.

29907556_ml

Cristina Calara este jurnalist huff.ro de la începutul redacției. Din 2016, aceasta este specializată în secțiunile media, tv, vedete și stil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top