Connect with us

Știri

Roberta Anastase a nascut. CUM SE SIMTE BAIETELUL

Fosta sefa a Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, unul din cei mai contestati politicieni, a nascut un baietel perfect sanatos intr-o clinica din Bucuresti, anunta ziare.com.

Roberta Anastase a nascut un baietel care se simte foarte bine. Copilul este rodul relatiei de iubire al politicienei cu omul de afaceri Victor Farca, cu care este impreuna de 17 ani, insa s-au casatorit recent, la Palatul Stirbey.

CITESTE SI: COMUNICAT DE ULTIMA ORA DESPRE CUTREMURUL DIN NEPAL

Pe numele ei complet, Roberta Alma Anastase, fosta presedinte a Camerei Deputatilor si deputat din partea Partidului Democrat Liberal (PDL) a fost si europarlamentar in perioada noiembrie 2006 – noiembrie 2008. Roberta Anastase a cunoscut pentru prima data camerele de luat vederi intr-un domeniu cu totul diferit decat politica.

Aceasta a participat in anul 1994 la concursul Miss Romania, unde a urcat pe scena alaturi de vedete foarte cunoscute astazi: Andreea Marin, Iulia Fratila si Simona Patruleasa. Roberta Anastase a fost considerata multa vreme drept una dintre cele mai sexy femei din politica romaneasca, motiv pentru care si-a atras de asemenea o multime de critici si contestatari ferventi.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top