Connect with us

Știri

Rod Stewart, diagnosticat cu cancer la prostată – Publicul plânge de durere

Cântărețul britanic Rod Stewart a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer la prostată în urmă cu aproximativ trei ani, dar este în remisiune din luna iulie, potrivit Sky News.

Rod Stewart, în vârstă de 74 de ani, a povestit că a fost diagnosticat cu cancer în februarie 2016, în timpul unui control medical de rutină. Din fericire, cântăreţul a fost diagnosticat în faza incipientă a bolii, iar acum este în remisiune.

Rod Stewart i-a îndemnat pe bărbaţi să își facă acest control medical în mod regulat.

El i-a îndemnat pe bărbați să își facă acest control medical în mod regulat.

Stewart, tată a opt copii, a mai spus că a reușit să facă față bolii menținând mereu o stare de spirit pozitivă.

Rod Stewart, diagnosticat cu cancer la prostată

Rod Stewart, diagnosticat cu cancer la prostată

Potrivit specialiștilor, numai în Marea Britanie, peste 40.000 de bărbați sunt diagnosticați anual cu cancer la prostată. Probabilitatea de a dezvolta acest tip de cancer crește proporțional cu vârsta.

Rod Stewart a devenit cunoscut graţie colaborării sale din anii 1960 şi 1970 cu grupurile The Jeff Beck Group şi The Faces. În 1969 a decis să îşi lanseze o carieră solo şi a devenit celebru cu o serie de hituri precum „Do You Think I’m Sexy?” şi „Maggie May”.

El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top