Connect with us
ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 6, 25 martie 2016, VIDEO ONLINE. Cea de-a sasea editie a show-ului difuzat vineri seara a fost senzationala.

Știri

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 6, 25 martie 2016, VIDEO ONLINE

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 6, 25 martie 2016, VIDEO ONLINE. Cea de-a sasea editie a show-ului difuzat de Pro Tv a fost senzationala.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 6, 25 martie 2016, VIDEO ONLINE. Cea de-a sasea editie a show-ului difuzat de Pro Tv a fost senzationala.

Vedeta serii a fost Manuel Chivari. El are putin peste 18 ani si inca este elev, dar a urcat dezinvolt pe scena, de unde a plecat acasa trimis direct in semifinalele celebrului show.

Manuel Chivari isi doreste sa castige marele premiu pentru a reusi sa-i vina in ajutor mamei sale, care il creste singura de cativa ani, dupa ce tatal sau a plecat in America, de unde nu s-a mai intors.

Copilul minune din sezonul acesta a reusit sa ii faca pe jurati sa-i ceara sa mai cante inca o data piesa care l-a calificat in semifinale – „Sunday Morning”. Andra a apasat butonul de Golden Buzz, iar pe tanar il vom vedea in etapa urmatoare.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 6, 25 martie 2016, VIDEO ONLINE.

O romanca plecata in Israel a facut senzatie vineri seara. „Muzica pentru mine este ca un foc nestins” asa isi descrie Mihaela Viorela Hasuna dragostea pe care o poarta muzicii.Andra a fost prima care a apreciat talentul romancei, care a impresionat juriul.

Beny este student in prezent la facultatea de automatica si calculatoare, iar marea lui pasiune este dansul.Scena a fost bucuroasa sa-i vada pasii sai perfecti de salsa, nici juriul nu s-a lasat mai prejos, iar partea feminina a emisiunii a fost incatata si de sarmul pe care tanarul clujean il transmitea prin pasii sai de dans.

Beny a primit totusi doar 3 de „DA” pentru ca Florin Calinescu nu a apreciat ca a ales sa urce singur pe scena Romanii au talent, insa Beny promite sa tina cont de sfaturile juratului.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 6, 25 martie 2016, VIDEO ONLINE.

Andrei Mihai Surdu are 17 ani si este elev. A cantat magnific la pian, impresionand juriul, sala intreaga de la ROMANII AU TALENT rasplatindu-l rasplatit cu ropote de aplauze. Juriul i-a dat patru de DA.

„Asteptam de mult o confirmare a talentului meu”, a spus Andrei. „Mi se pare ca e prea scurt pianul, ar trebui 120 de clape. DA pe loc”, a spus Florin Calinescu.

„Sa ramai asa, o sa ai de castigat. raspunsul meu este DA”, i-a spus si Andra.„Tot ce-ti putem oferi noi de aici de la masa juriului sunt cei patru de DA si sa te revedem in etapa urmatoare”, i-a spus Andi.

Andrei Mihai Surdu a iesit de pe scena tremurand si cu lacrimi in ochi.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 6, 25 martie 2016, VIDEO ONLINE.

Familia Cinci, formata din mama, tata si trei copii, au facut show. A fost o aparitie surprinzatoare, in trepte. Intai au aparut piticii, pe rand, apoi pe scena ROMANII AU TALENT au intrat parintii. Au inceput cu piesa „E ziua in care”, piesa lui Smiley si au continuat cu Aleluia.

„Suntem familia Susanu, ne numim Familia Cinci pentru ca au aparut cei trei ingerasi si cu noi doi suntem cinci. De cand ne stim in familia noastra am cantat. Este un dar. Am ales o muzica religioasa. Suntem crestin-ortodocsi, credem in Dumnezeu si tot ce suntem suntem datorita lui Dumnezeu”, a spus tatal.

 „Un spectacol deosebit de frumos, extraordinara. Imi place ideea de a face ceva impreuna. Aveti un mare DA”, a spus Mihaela Radulescu.

Florin Calinescu a spus DA simplu si concis. „Aparitia in trepte mi-a trezit amintiri personale”, a marturisit acesta.

„Mi-au transpirat mainile cand i-am vazut pe cei mici, mi-a placut si ma bcuur ca ati venit la Romanii au Talent”, a spus Andra.

Se numeste Bancila Sterian dar si-a ales numele de scena Paul Stanga. Are 42 de ani, este instrumentist si a venit la ROMANII AU TALENT 2016 sa se afirme. Cel putin asta a declarat, inainte sa-si inceapa numarul. A fost in America si in Europa, unde a cantat cu diversi muzicanti.

ROMANII AU TALENT, sezon 6, episod 6, 25 martie 2016, VIDEO ONLINE.

A interpretat la acordeon mai multe melodii de muzica usoara sau populara si a facut-o magnific! Sala a izbucnit in aplauze!

„Ati cantat atat de furmos incat a sunat aveati si doua piane. Frumos, minunat. N-am nicio indoiala ca puteti orice sa cantati”, a spus Mihaela Radulescu.

„Am toata admiratia pentru acest om, acest muzician. Ma bucur ca ai venit, acum o sa te stie toata tara”, a spus Andra.

„O sa va incurcam programul, o sa ne intalnim in etapa urmatoare cu 4 de DA. A jucat asa ca la un nivel de Liga Campionilor”, a spus si Andi. A primit patru de DA si il vom revedea in etapa urmatoare!

Romanii au talent, 25.03.2016, episod 6, Full Video Online. Video Online Complet

 

Partea a doua

Partea a treia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top