Connect with us
Rucsacuri pentru femei în ținute foarte feminine – Inspirații

Știri

Rucsacuri pentru femei în ținute foarte feminine – Inspirații

Rucsacuri pentru femei în ținute foarte feminine – Inspirații

Rucsacurile revin în forță! Deci dacă încă nu ai găsit modelul tău preferat de rucsacuri damă, a venit timpul să o faci. Chiar ai de unde alege- poți alege modele de piele, din catifea, din nylon sau modele cu imprimeuri. Este de ajuns dacă îl vei potrivi în cele mai feminine ținute.

Care sunt cele mai moderne și mai feminine idei de ținute?

Rucsacul negru, un clasic pentru cele mai feminine ținute

Negrul este un clasic indispensabil și un must have din orice garderobă. Un lucru perfect valabil și când vorbim despre rucsacuri damă. Merge de minune la o ținută mai casual, dar și la una mai glamour sau mai șic, formată din pantaloni în nuanțe de negru și un top mai elegant, în nuanțe de maro, de exemplu.  

Rucsacul vintage, cea mai bună idee pentru ținutele mai feminine și mai retro

Cel mai bun compagon al multora de ceva ani încoace, rucsacul vintage este visul oricărei fashioniste mai retro sau mai romantice. Se poate alege un model în nuanțe pastelate care este foarte feminin și foarte la modă în același timp. Va pune cel mai bine în valoare rochiile cu buline, fustele plisate, mai ales cele în nuanțe de mov lavandă sau de roz pastelat. Este accesoriul perfect pentru orice tip de ținută mai feminină. 

Cum se poate purta un rucsac la cele mai stilate, dar feminine în același timp? 

Dacă vrei să porți rucsacul damă la ținute mai de woking girl,o poți face, dar nu renunța la stil. Rucsacul se poate purta la o pereche de pantaloni foarte eleganți și la o cămașă. O pereche de pantaloni de taior în nuanțe sezonului, un rucsac damă de piele și o pereche de mocasini dau cea mai frumoasă combinație. Un blazer lung, colorat și el care desenează și mai bine forma rucsacului este o idee și mai bună. 

Cum să porți un rucsac cu orice ținută?

Acest accesoriu nu este doar pentru femeile care călătoresc sau fac sport. Dimpotrivă, rucsacul poate fi combinat cu o serie de stiluri vestimentare diferite care pot fi adoptate la birou. Se potrivește atât cu o ținută formată din pantaloni și un pulover, cât și cu o rochie sau o fustă.

În ceea ce privește culorile, poți  combina o ținută sobră cu un rucsac de marcă în culori vii. De exemplu, dacă ai mai multe nuanțe de bej și alb, o notă de roz, verde sau albastru va fi binevenită. Dacă ai deja o ținută viu colorată, poți purta accesorii și un rucsac în culori neutre. Poți opta pentru gri, bej sau o culoare pastel, de exemplu. Dacă stilul tău este elegant, poți opta pentru un rucsac de marcă, care se potrivește perfect cu ținuta ta.

În funcție de stilul tău, există mai multe moduri de a purta un rucsac. Deși este foarte obișnuit să îl porți pe spate sau pe un umăr, unele femei preferă să îl țină în mână. Această din urmă opțiune este recomandată pentru ținutele elegante și costumele, unde rucsacul tău de marcă poate trece drept o geantă de mână. Pentru aceste ocazii, un accesoriu de mici dimensiuni poate fi alegerea ideală, mai ales dacă nu ești înghesuită.

Rucsacurile pentru femei sunt accesorii cool, dar și extrem de pratice. Deci nu este de mirare că a devenit foarte repede accesoriul preferat al multora. Foarte mult timp rezervat doar celor de liceu și bagajelor de vacanță, rucsacul a devenit un accesoriu de modă ultra-urban odată cu dezvoltarea co-working-ului și a teleworking-ului. Și nu e de mirare. Pune cel mai bine în valoare orice ținută feminină!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top