Connect with us

Știri

RUMER WILLIS, fiica lui Bruce Willis si Demi Moore, isi cauta iubit la televizor

Fiica unor celebri actori isi cauta iubit la televizor, scrie presa mondena internationala.

„Burlacita” incepe in Statele Unite in forta. ABC transmite cooptarea unei figuri publice ce a facut ravagii in ultima vreme printre masculi.

Este vorba despre Rumer Willis, fiica lui Demi Moore si Bruce Willis. Acesteia i s-a propus oferta de a fi noua „Bachelorette” la postul de televiziune mentionat.

Dupa succesul obtinut prin participarea la „Dancing with the Stars” (Dansez pentru tine in varianta americana), Rumor vrea sa isi continue ascensiunea in televiziune.

CITESTE SI: Kim Kardashian si Kanye West au inca un copil! Vedeta americana a nascut un baietel!

Din informatiile oferite de portalul spaniol larazon.es, aceasta ar fi foarte incantata sa faca un casting televizat pentru a-si gasi marea dragoste.

„The Bachelorette” este un reality-show difuzat de ABC. Productia a avut premiera in anul 2003, aparand pe urma si varianta burlacului „The Bachelor”.

Numeroase staruri si-au gasit marea dragoste in aceasta emisiune. Daca va accepta oferta celor de la ABC, Rumer Willis va trebui sa aleaga din 25 de pretendenti cel alaturi de care se inceapa o noua etapa in viata ei.

Rumer Willis s-a remarcat in ultima vreme cu mai multe premii pe care le-a primit printre care Miss Golden Globe si Premiul Young Hollywood pentru Breakthrough Performance – Female.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top