Connect with us
Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici, a fost realizat pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019 în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul a făcut previziunile pentru fiecare zodie. Fecioarele, Balanțele, Scorpionii și Capricornii vor avea parte de o serie de surprize săptămâna aceasta.Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici: zodie cu zodieBerbecii au o săptămână în care trebuie să își mobilizeze toate forțele, să își consolideze și poziția de acasă, din familie, dar și în societate, la serviciu. Taurii sunt extraordinari. Au o săptămână în care se produce un salt calitativ în existența lor.Gemenii vor găsi rezolvarea lăsându-i și pe alții să vorbească. Trebuie să învețe să asculte. Racii nu au nicio problemă, nicio taină. Au o dragoste nouă, fierbinte, ceva nou, pasional.Săptămâna se anunță plină de schimbări pentru multe zodii. Sursa foto: orissapost.comLeii trebuie să schimbe macazul, iar Fecioarele să nu mai trăiască în trecutLeii primesc o indicație: trebuie să schimbe macazul că a venit cazul! Trebuie să schimbe tactica. Fecioarele trebuie să lase la o parte toate fricile legate de trecut și necazurile. Trebuie să se pregătească pentru lucruri extraordinar de bune.Balanțele trebuie să fie pregătite pentru o suită de schimbări majore pentru perioada imediat următoare. Scorpionii intră într-o săptămână nebuloasă. Uranus vine peste ei și le pune ordine în gândire.Săgetătorii trebuie să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului, căci lucrurile bune vin alături de multe surprize. Capricornii au parte de momente frumoase și ei.Vărsătorii așteaptă și ei o schimbare foarte importantă. Vine Uranus cu traista cu povești. Peștișorii sunt puși pe ceartă. E un uragan în ei. Învolburează acvariul de zici că sunt în Oceanul Atlantic. Vine o bătălie furtunoasă pentru ei, va fi o perioadă grea. Trebuie să dea dovadă de mai multă anduranță, de mai multă pregătire, de mai multă rezistență.Horoscop săptămânal Minerva 16 - 22 septembrieHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Berbec – Opoziție Soare cu NeptunHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 TAUR – Momente criticeHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 GEMENI – Fii dispus să exploreziHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 RAC – Luna Plină în PeștiHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 LEU – Ai prea multe lucruri?Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Fecioară. Evită bârfeleHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Balanță. Câștiguri spirituale, dar si…Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Scorpion Participă la activități de grupHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Săgetator – Profită la maxim de această săptămânăHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Capricorn. Noi începuturi sunt la orizontHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Vărsător – Oferă ceea ce ai cu larghețeHoroscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 PEȘTI. Despăriri dureroase

Știri

Rune AUGUST 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI: O lună de aventuri amoroase, cheltuieli peste buget şi sănătate de fier

Horoscop luna august 2019 Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvaluit ce se va intampla cu fiecare nativ din zodiac in aceasta ultima luna de vara.

Rune August 2019 Mihai Voropchievici

BERBEC – Are o luna de actiune. Sunt rugati sa lase la o parte toate starile, toate fricile, toate grijile legate de trecut. Sa se pregateasca pentru o perioada mult mai buna.

TAUR – O luna pacatoasa. Sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire, trebuie sa fie precauti, prevazatori in tot ce intreprind.

GEMENI – Au o luna de plimbareala, de aventuri, de voiaje. Pot pleca in turneu sau unde vor ei. Faceti-va bagajele.

RAC – Vor avea o luna in care vor afla tot felul de adevaruri importante care le pot schimba sau le pot marca viata.

LEU – Au o luna de tumult, de explozie. Trebuie sa fiti calmi si toate se rezolva, nu dati curs provocarilor.

Apasa pe pagina urmatoarea pentru a citi continuarea!

Pagini: 1 2

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top