Connect with us
Mihai Voropchievici

Știri

Rune Mihai Voropchievici 15-21 aprilie – Divinul are grijă de o zodie

HOROSCOP RUNE. Numerologul Mihai Voropchievici prezintă în această seară, de la ora 18.45, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 15 – 21 aprilie. Vezi previziunile complete în format video mai jos.

Vezi video mai jos cu previziunile pe larg.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie BERBEC:

Va trebui să schimbe macazul că să nu mai meargă pe aceeași axă, chiar dacă a perseverat, e șef. Dacă a greșit, să schimbe metoda.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie TAUR:

Are o săptămână în care intră în grația divină a celor din jur. Cineva care se gândește la el îi va trimite un cadou minunat.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie GEMENI:

Gemenii, care sunt încă în căutări, primesc o săptămână fierbinte. Au șanse să găsească o dragoste nouă, pasională care poate să le ordoneze viața și să pună temeliile unei căsnicii sau unei relații de lungă durată.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie RAC: Racii sunt câștigători pe toate planurile.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie LEU: Leii trebuie să se pregătească pentru o suită de schimbări majore.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie FECIOARĂ: Fecioarele sunt mai secretoase și aceste secrete nu ies la iveală decât cu ajutorul forței divine.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie BALANȚĂ: Balanța este într-o săptămână în care are o atenționare: consolidați-vă poziția în societate, la serviciu ca să puteți triumfa. Pot cere o mărire la salariu sau să-și tempereze partenerul de viață în privința cheltuielilor.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie SCORPION:

Scorpionii sunt în săptămâna revigorării, a renașterii totale, a tuturor celor tre sfere: mental, emoțional, financiar.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie SĂGETĂTOR: Sunt pe cale să afle un adevăr foarte important care poate veni cu marcaje benefice, dacă au făcut lucruri bune, sau care le pot schimba viața în funcție de niște necesități sau dorințe.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie CAPRICORN: Capricornii sunt cu gândul la plimbări. Au o săptămână de drumuri, de alergătură, de călătorii.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie VĂRSĂTOR: Vărsătorii sunt puși pe ceartă. Încercați să vă temperați, pentru că lucrurile se vor rezolva numai dacă rămân calmi.

HOROSCOP Mihai Voropchievici 15-21 aprilie PEȘTI: Sfatul pentru ei: Relaxați-vă total, departajați-vă de toate grijile!

VIDEO – RUNE Mihai Voropchievici 15-21 aprilie

Citește și: 

Horoscop Camelia Pătrășcanu

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 15-21 aprilie - Bai mai mulți pentru o zodie

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 15-21 aprilie – Bai mai mulți pentru o zodie

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 15-21 aprilie – Bai mai mulți pentru o zodie

HOROSCOP BERBEC. Au chef de muncă și pot rezolta multe lucruri. E important să se implice în activități în care și-au dovedit experiența. Se luptă pentru a afla opiniile șefilor. Luna Plină le poate aduce tensiuni în relațiile parteneriale.

HOROSCOP TAUR. În prima parte a săptămânii sunt foarte creativi. Poate vor să inoveze ceva la locul de muncă. Sunt inspirați urmărindu-i pe alții. Au planuri mari.

HOROSCOP GEMENI. Au Marte în semnul lor zodiacal. Sunt plini de energie, dar trebuie să fie atenți la felul în care-și folosesc forța fizică fiindcă riscă mici accidente. Pot face speculații financiare. Pentru ziua de vineri se creează pe axa minimă aspecte de Lună Plină.

Citește horoscopul integral

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top