Connect with us
Rune Mihai Voropchievici 24 - 30 iunie 2019 - Câștigă pe toate planurile

Știri

Rune Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie 2019 – Câștigă pe toate planurile

Rune prezentat de Mihai Voropchievici la „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, pentru perioada 24 – 30 iunie 2019.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 24 – 30 iunie 2019. Numerologul Mihai Voropchievici anunță zile de belșug pentru două zodii. Previziunile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Citește și: Horoscop vară 2019 Rune Mihai Voropchievici – Noroc uriaș pentru zodii

Citește și: Mihai Voropchievici Horoscop 2020 – Primele previziuni. Horoscop italian

Horoscopul runelor 24 – 30 iunie 2019 pentru fiecare zodie, în parte:

A venit vara și pe căldură nu prea te îndrăgostești. Toamna încep certurile.

Berbec: Aveți două șanse. Să vă mutați într-un serviciu mai bun sau doritorii unei noi locuințe au șanse să aleagă. Nu le pot avea pe amândouă. Sunt favorizați pentru luna iunie, sunt capul de afiș în luna iunie. Peste putin timp visele se vor indeplini.

Taur: cu gândul la vacanță, nu are treabă de nimeni. Să își pregătească bagajele, urmează o călătorie. Saptamana următoare dă lovitura, e cu de toate.

Gemeni: O suită de schimbări majore, într-un viitor foarte apropiat., Schimbăro benefice. Intra puțin în altercații, se mai agită, ceartă, batăille create de ei, dacă va calmați câștigați voi.

Rac: Sfătuit să abordeze toate problemele care îl interesează, să schimbe foaia. Să abordeze fiecare situație cu tactică. Să își scoată cleștișorii dacă a fost prea bun până acum sau să le retragă, în caz contrar. Exraordinar, racii câștigă pe toate planurile.

Leu: Are o săptămână în care din greșelile pe care le-a făcut a ajuns să fie pe o pojghiță de gheață foarte subțire. A luat prea multe lucruri de făcut deodată.  Leii trebuie să aibă răbdare. Nu forțați nimic, aveți putină răbdare.

Fecioară: A intrat pe aleea fericirii. Să se relaxeze și să nu își mai facă gânduri rele că cei apropiați probleme de sănătate. Îi bagă pe toți în colimator. Fecioara face ce face una caldă una rece, se testează rezistența și tăria. Odihniti-va ca aveți nevoie.

Horoscop săptămânal rune Mihai Voropchievici 24-30 iunie 2019

Horoscop săptămânal rune Mihai Voropchievici 24-30 iunie 2019

Balanță: Pentru cei necăsătoriți, simbolul dragostei, o vară fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Dragostea se poate revărsa asupra lucrurilor mai vechi. Se poate reîndrăgosti, reînnoi jurăminte.

Horoscopul runelor 24 – 30 iunie 2019. Săgetătorii câștigă pe toate planurile

Scorpion: A ajuns într-o situație în care izbucnește. Disputele se rezolvă ușor dacă rămâne calm. Nu mai fiți cu capul în nori, numai așa veți triumfa.

Săgetător: E deținătorul adevărului absolut, câștigă pe toate planurile. Săgetătorii pleacă în vacanță sau delegație.

Capricorn: Să fie pregătit pentru mesaje, telefoane, un mesaj foarte important. Nu îți face griji. Trebuie să schimbați tactica, trebuie să fiți mai buni.

Vărsător: Cineva se gândește la el să trimită un cadou minunat. Vești bune, coduri surprize, sume de bani importante, s-a răsturnat carul cu noroc la ei.

Pești: Vor afla un adevăr extraordinar de important, cu marcaj la existența lor. De natură benefică. Sunteți de asemenea pe o pojgiță de geață foarte subțire, o puteți transforma în patinuoar, daca aveți tact.

Sursa: Antena 3

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top