Connect with us
Rune Mihai Voropchievici luna iulie 2019 - Racii în prag de colap, Gemenii dau lovitura

Știri

Rune Mihai Voropchievici luna iulie 2019 – Racii în prag de colaps, Gemenii dau lovitura

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 horoscopul runelor pentru luna iulie. Pe nativi îi așteaptă momente foarte interesante în a doua lună de vară. Dacă unii nativi au ghinion, alții se pot considera răsfățați de astre. Vom vedea în cele ce urmează ce zodii au dat lovitura și cine trebuie să fie precaut, scrie Fanatik.ro.

Berbec:

Are o lună la dispoziție să își consolideze poziția socială, în familie, societetate și la muncă. Să facă un proces de conștiință și să se judece pe sine. S-a cam plafonat și trebuie să iasă din această stare. E timpul să se reinventeze.

Taur:

Are o lună în care încă nu termină cu mutările. Au o lună de amenajări, reconstruiri, nu mai pleacă în vacanță, decât o zi-două maxim. Vacanțele implică cheltuieli și nu vor să cheltuiască mulți bani

Gemeni:

Rîămân în așteptarea unor schimbări. E o lună a schimbărilor. Nu sunt lucrurile rele. Ca să progreseze, trebuie să se schimbe. Va fi o lună fantastică în cele din urmă.

Rac:

Este o lună în care trebui să-și mobilizeze forțele. E o lună de bătălii, trebuie să își mobilizeze forțele. Sunt bătălii furtunoase, dispute, dar trebuie să rămână calmi și totul se aranjează. Trebuie să zâmbească și să treacă peste toate.

Leu:

Vor găsi rezolvări la toate problemele. Vor face consilii de familie, vor elucida unele lucruri. Vine după o lună încărcat cu rezolvări și bucuros

Fecioară:

Mister total, e o lună de nebuloasă. Nu prea vrea să mai spună ce probleme are, intră într-o carapace, care e totuși monitorizată de divinitate. Problemele le rezolvă numai cu ajutorul lui Dumnezeu.

Citește și:

Citește continuarea pe .

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top