Connect with us
S-a sinucis! Durere fără margini în România. Anunțul a fost făcut azi, la ora 10:43

Știri

S-a sinucis! Durere fără margini în România. Anunțul a fost făcut azi, la ora 10:43

Momente cumplite pentru o familie care se vede pusă în fața unei tragedii copleșitoare. Atunci când pierzi un membru al familiei, nimic nu poate atenua durerea sufletească. Dar și mai grav este atunci când discutăm despre o sinucidere. Și nu numai atât. Vârsta fragedă și gestul extrem alcătuiesc o combinație de un tragism ieșit din comun.

Tragedie în comuna bihoreană Budureasa, acolo unde o adolescentă de doar  13 ani a fost găsită spânzurată în podul casei. Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de tatăl acesteia, consemnează ebihoreanul.ro.Cazul este anchetat în prezent de poliţişti în cadrul unui dosar deschis pentru moarte suspectă.

Mama fetei este plecată în Franța

Potrivit unui localnic, adolescenta – de etnie romă – trăia împreună cu tatăl şi cei 4 fraţi mai mici. Mama copiilor, conform aceleiași surse, este plecată la muncă în Franţa.

Sâmbătă – 9 martie – copila a urcat în podul casei, fără ştirea membrilor familiei. Aceștia o credeau plecată la prieteni. Spre seară, după ce a căutat-o peste tot, tatăl adolescentei a urcat şi în podul casei, găsind-o spânzurată de o grindă.  Copila nu ar fi lăsat bilet de adio, pentru a-şi explica gestul extrem. Foarte important, de altfel, medicii legişti nu au găsit urme că ar fi fost abuzată fizic ori sexual.

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top