Connect with us

Știri

S-A ZGUDUIT CASA de la Mireasa pentru fiul meu! Mania unei concurente A STARNIT TOTUL!

Nu trece o zi fara scandal in casa de la Mireasa pentru fiul meu. Iata ce s-a mai petrecut azi!

Valul de gelozie a lovit din nou casa Mireasa pentru fiul meu, alimentata si de anumite nemultumiri. In cadrul emisiunii de ieri, 27 octombrie, mamele au primit o sarcina noua si anume aceea de a alege cate 6 baieti care sa vina in casa lor pentru urmatoarele zile.

La un moment dat, fetele stateau la barfa si discutau despre perechile de indragostiti ce trebuia sa soseaca in platoul emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Atunci, Emilia s-a apropiat si mai mult de Mihaela si i-a soptit ceva la ureche, moment in care cea din urma a luat foc.

CITESTE SI: Mireasa pentru fiul meu: Ana A VRUT SA SARA GARDUL casei din cauza lui Stefan

CITESTE SI: Valentin de la MIREASA PENTRU FIUL MEU a recunoscut: „Am pierdut suma de un miliard la poker!”

Emanuel a declarat: „Mihaela, tie iti face satisfactie cand te bag in seama. Nu te da interesanta ca nu esti, eu am vorbit cu tine doar de cateva ori. Imi pare rau ca te-am bagat in seama. Si ea, si ceilalti au fost invidiosi ca am avut ocazia sa iesim in club.”

Pe langa aceste vorbe urate, intrigile au fost alimentate si de sora lui Valentin, dand nastere unui adevarat cutremur in casa baietilor.

Adriana, una dintre concurentele de la Mireasa pentru fiul meu a spus: „Eu nu am acceptat sa mearga nimeni in club din cauza lui Eduard!”

In plus, scandalul a fost provocat si de Eduard, care a declarat: „Valentin incearca sa ma provoace sa fiu violent cu el! In 2010 am fost arestat preventiv pentru ca eram sofer la cineva ce avea influenta. M-au acuzat de detinere si folosire de carduri false. Am fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare in 2013. Arestarea mea l-a imbolnavit pe tata!”

Valentin a ripostat si a spus: „Daca pentru un minut camerele ar fi oprite, Eduard m-ar lovi!”

Dupa ce emisiunea s-a incheiat, un telespectator a postat urmatorul mesaj pe mireasapentrufiulmeu.org:  „De remarcat si apreciat faptul ca Valentin, desi stia ce stia despre Eduard, nu a ”sifonat”, aceasta fiind ”specialitatea” tzaranoiului Aurel si nu numai. Chestie de caracter! Cat despre Eduard, vaaaaaaaaaai ce emotionant! Vaaai cum mai ii curg ochii evocandu-l pe tatal lui care s-a imbolnavit (si pentru care imi pare sincer rau), dar oare mama si tatal lui Valentin nu s-or fi imbolnavit asistand neputinciosi, zile in sir, la linsajul public al fiului lor??”

Voi ce parere aveti?

 

Sursa foto Facebook

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top