Connect with us

Știri

S-au casatorit in secret, dar paparazzi au aflat tot

Se iubesc de 14 ani, iar acum au decis sa-si uneasca destinele in cadrul unei ceremonii discrete, la care au participat doar cativa prieteni apropiati.

Este vorba despre actrita Amy Adams si iubitul ei Darren Le Gallo, care s-au casatorit in mare secret in California, informeaza contactmusic.com.

Ceremonia a fost una cat se poate de discreta, astfel ca nici macar paparazzi nu au apucat sa afle la timp informatii despre eveniment.

CITESTE SI: Ei sunt cei mai sexy actori din seriale. Cine este preferatul tau?

La nunta secreta au participat cativa membri ai familiei si prietenii apropiati. De la eveniment nu a lipsit nici fiica celor doi, Aviana, in varsta de patru ani.

Celebra actrita, in varsta de 40 de ani, l-a cunoscut pe proaspatul sot in 2001, la un curs de actorie. Se pare ca doar Amy Adams a dus meseria la cel mai inalt nivel, in timp ce Darren Le Gallo s-a axat pe arta plastica, iar acum acesta detine un atelier de pictura in Beverly Hills. Dupa ce s-au logodit in 2008, cei doi au adus-o pe lume si pe Aviana, nascuta in 2010.

Cariera acrtitei a fost una incununata de succes in ultimii ani, asta dupa ce a primit si cinci nominalizari la premiile Oscar, datorita interpretarilor din filmele „Gandacelul/ Jonebug” (2005), „Indoiala/ Doubt” (2008), „Luptatorul/ The Fighter” (2010), „The Master” (2012) si „Teapa in stil american/ American Hustle” (2013).

sursa foto huffingtonpost.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top