Știri

S-a dus la un grătar cu familia, iar din senin l-au apucat durerile. S-a dus la spital, i-au pus o perfuzie, iar a doua zi a murit. Avea doar 32 de ani…

Ştefan Roman, un tânăr de 33 de ani din Jibou, judeţul Sălaj, a murit duminică la Spitalul din Zalău, după numai două ore de la internare. Medici din Jibou sunt acuzaţi de rude că au tratat cazul cu superficialitate.

Tânărul a fost sâmbătă cu familia la un grătar, pe malul Someşului. A refuzat să între în apă, deoarece avea dureri la spate. Seara a mers la spitalul din Jibou, unde doar i s-a administrat o perfuzie pentru insolație. A plecat acasă, dar a doua zi, duminică, s-a plâns de dureri şi a mers din nou la spitalul din Jibou, de unde medicii l-au trimis la Urgenţă Spitalului Judeţean Zalău. După două ore de la internare, a decedat, relateză graiulsalajului.ro.

Managerul spitalului din Jibou dr. Alina Chivu a susţinut că starea bărbatului a fost bună şi i s-au administrat medicamente după care a plecat acasă. A doua zi a fost trimis la UPU Zalău. Mama lui este în stare de şoc şi nu îi vine să creadă că băiatul ei a murit aşa de tânăr, relatează ztv.ro.

”Cauza decesului este insuficientă respiratorie acută, hemoragie internă masivă şi infecţie respiratorie acută severă. Starea lui a fost foarte gravă că nu putea sta în picioare. Doctorul din Jibou a zis că de la insolaţie şi răceală nu se poate da un bilet de trimitere. Am zis că a vărsat sânge şi a zis că dacă e răcit e normal să verse sânge.”, a mărturisit o rudă.

Citește și: Un cuplu a murit în urma unui tragic accident rutier

Acest articol a fost actualizat la: 2017-08-09T17:04:03+03:00 17:04

Share
Scris de
Catalin Nae
Stiri Despre jiboumuritstefan roman

Acest site foloseste cookies.

Read More