Connect with us

Știri

S-a petrecut în urmă cu puțin timp. Omenirea, în pericol major

Ceea ce prevesteau oamenii de știință în urmă cu ani se adeverește cu pași repezi, mult mai rapid decât s-ar fi așteptat și ei.

Omenirea este în pericol

Un ghețar de dimensiuni uriașe (încadrat în primele 10 din toate timpurile) s-a desprins de banchiza „Larsen C” din Antarctica.

Pentru ignoranți, evenimentul nu e cine știe cât de important, însă la o atentă observare, această desprindere va produce efecte în lanț.

„Dacă ajunge să se topească, nivelul oceanelor va crește cu 10 centimetri, peste 2.000.000.000 de oameni fiind în pericol”, declară specialiștii.

„Bucata este de peste 100.000 de ori mai mare decât icebergul ce a lovit Titanicul și de patru ori suprafața Londrei, undeva pe la 6.200 km pătrați”, a declarat Andrew Fleming, specialist la Autoritatea Britanică de Supraveghere a Antarcticii.

CITEȘTE ȘI: APOCALIPSA ZOMBIE: Cât ar lua celor morți să distrugă omenirea

CITEȘTE ȘI: Așa va arăta Apocalipsa? IMAGINILE CARE DAU FIORI

Pentru a înțelege mai bine fenomenul, ca un termen de comparație, toată insula Cipru măsoară 9.200 kilometri pătrați.

„Deocamdată, nu există o amenințate efectivă, deoarece acesta plutește, dar, dacă se va topi, nivelul planetar al oceanelor va crește cu 10 centimetri, provocând un adevărat dezastru!”, a precizat Fleming.

3 Comments

3 Comments

  1. Idioti mai sunteti

    2017-07-16T13:21:03+03:00 at 13:21

    Idioti mai sunteti ….Dar asa sunteti voi …Va place sa dramatizati…’OMENIREA E IN PERICOL” ….Daca nu stiati sau nu v-ati documentat destul , acest fenomen este natural si ceva normal ….si s-am mai intamplat in istoria Terrei….si nu e nimeni in perricol….poate decat voi…la cat de idioti sunteti

  2. gm

    2017-07-16T04:19:24+03:00 at 4:19

    Ignorantii sunt propagandistii de minciuni ecologige.

  3. ECO-LOCO

    2017-07-16T04:16:44+03:00 at 4:16

    Probabil, omul de stiinta de re-putatie mondiala (nimeni n-a auzit de el), Andrew Fleming nu a invatat inca ceea ce copiii de scoala primara stiu:
    „Un pahar cu apa are in el un cub de ghiata. Cand cubul se topeste, ce se va intampla cu nivelul apei? Va creste, va scadea, ori va ramane neschimbat? Raspunsul corect: va ramane neschimbat.” Incearca experimentul acesta.
    Ghiata de care este vorba nu a alunecat de pe Antartica ci este doar apa de mare inghetata pe timpul iernii care se topeste in fiecare an (o mica pojghita comparata cu dimensiunile Terei).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top