Connect with us
"Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre" - Gafa secretarului de stat Cosmin Butuza

Știri

„Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre” – Gafa secretarului de stat Cosmin Butuza

Gafă după gafă în Guvernul României. Secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cosmin Butuza, a făcut o greșeală care a stârnit hohote de râs în timpul unei conferințe de presă.

El a propus: „Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre”, în loc de pluralul ”tricouri”.

”Avem 100 de ani de la Marea Unire şi cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm şi străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul, să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afişele noastre, pe tot ceea ce înseamnă”, a declarat Cosmin Răzvan Butuza, secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, la Oradea, potrivit unei înregistrări video postate pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Şah.

Conferinţa a avut loc pentru premierea medaliaţilor la Campionatul European pe echipe juniori din Germania şi deschiderea Campionatului European de juniori la şah rapid, blitz şi dezlegări.

Cosmin Răzvan Butuza este liderul tinerilor pesediști din Maramureș. Presa locală scrie că acesta este finul lui Gabriel Zetea, vicepreședinte al PSD și șef al organizației județene a social-democraților.

Anterior, ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, făcuse o declarație interesantă în contextul numerelor de înmatriculare anti-PSD.

„Este mult prea urât ce se întâmplă. Nu este normal ca o mamă să se plimbe pe stradă şi să vadă astfel de mesaje obscene în anul Centenar”, a declarat, miercuri, Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului, într-o conferinţă în care a prezentat bilanţul ministerului în primele şase luni ale acestui an.

Ioana Bran este membru PSD din anul 2010.

Citește și: Ministrul Mihai Fifor, gafă pe tema scutului antirachetă de la Deveselu

Citește și: Premierul Viorica Dăncilă, o nouă gafă monumentală

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top