Connect with us
Leacuri miraculoase de la Lidia Fecioru. Ce efecte neașteptate au ceapa și usturoiul

Sanatate

Leacuri miraculoase de la Lidia Fecioru. Ce efecte neașteptate au ceapa și usturoiul

Ceapa și usturoiul sunt unele dintre cele mai cunoscute legume, pe care toți le avem în casa noastră. Deși mirosul lor nu este unul tocmai plăcut, efectele sunt miraculoase. Celebrul bioenergoterapeut, Lidia Fecioru, a vorbit despre minunile pe care le pot face ceapa și usturoiul în corpurile noastre și a dezvăluit cele mai puternice leacuri pe care le putem pregăti acasă.

Efectele miraculoase pe care le au ceapa și usturoiul

Lidia Fecioru a prezentat, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, difuzată pe Antena 3, care este leacul zilei, ce efecte miraculoase are și cum se prepară acesta.

Ei bine, alimentul-minune a fost usturoiul. Într-o sticlă de culoare deschisă se pun 12 căţei de usturoi tăiaţi mărunt, peste care se toarnă trei pahare de vin roşu. Se închide ermetic sticla şi se pune pe geam, la soare, să stea două săptămâni.

Compoziția se mestecă de două sau chiar trei ori pe zi, mișcând sticla, pentru a se amesteca bine toate ingredientele. După ce se macerează compoziția, strecurăm substanţa obţinută şi o depozităm la rece. Se consumă câte o linguriță din acest preparat, de trei ori pe zi.

Acest leac are efecte miraculoase pentru imunitate. întăreşte muşchii inimii și chiar curăţă sângele. Are un efect miraculos pentru vasele sanguine asociate inimii şi zonei capului și ajută la prevenirea formării cheagurilor și îmbunătățește circulația sângelui.

Un leac mai vechi, prezentat de același specialist, are ca aliment de bază ceapa. În cadrul aceleiași emisiuni, Lidia Fecioru le-a explicat telespectatorilor că, pentru cicatrizarea tăieturilor de la operații, cezariene, trebuie să taie o ceapă pe jumătate și să maseze rănile respective, rezultatele fiind garantate.

Pentru arsurile puternice și rănile adânci, ceapa poate fi combinată cu miere.

În plus, ceapa este extrem de bună și pentru scăderea temperaturii. Pentru această cauză, Lidia a explică că se toacă ceapa mărunt, se stropește cu oțet și se pune în șoșete, iar febra va dispărea treptat.

Mai mult, ceapa tratează și nasul înfundat și tusea. Ceapă tocată mărunt, pastă de ceapă trasă prin mașina de tocat, la blender sau sucul de ceapă și combinat cu miere este leacul potrivit pentru o tuse puternică.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top