Connect with us
Ministrul Nelu Tătaru încă nu se gândește la relaxare. Ce avertisment are pentru români

Sanatate

Ministrul Nelu Tătaru încă nu se gândește la relaxarea restricțiilor. Ce avertisment are pentru români

Nelu Tătaru are un nou avertisment pentru români și le cere acestora să fie disciplinați în acest weekend, subliniind faptul că de comportamentul lor depinde ridicarea restricțiilor după 15 mai.

Ministrul Nelu Tătaru încă nu se gândește la relaxarea restricțiilor. Ce avertisment are pentru români

Nelu Tătaru este preocupat de felul în care românii vor alege să se comporte în acest weekend. După cum bine știm este o tradiție la români ca în această perioadă să facă grătare în aer liber și să petreacă cu toți cei dragi.De aceea autoritățile își fac probleme că nu se vor mai respecta restricțiile și vom ajunge la un număr mult mai mare de noi cazuri de îmbolnăvire.

După Sărbătorile Pascale, acest weekend este unul foarte important. Vedeți și dumneavoastră, este frumos afară, este ziua mare, este tradiție a weekend-ului de 1, 2 și 3 mai. Este o tradiție în care lumea ieșea, se întâlnea cu cunoscuții. Este un 1 Mai diferit față de alți ani. Dar, repet, la fel ca și de Sărbătorile Pascale, aceste sărbători, acest 1 Mai trebuie să fie altfel pentru a avea în anii următori 1 Mai și Sărbători Pascale normale, cu cei apropiați, cu cei dragi nouă, nu numai una, două sau trei persoane poate, a spus Tătaru, aflat în vizită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Ministrul le recomandă românilor să fie foarte prudenți și să se autoizoleze, chiar dacă afară este vreme frumoasă. Trebuie să ținem cont de faptul că vârful epidemiei nu a fost atins încă în țara noastră.

Recomand încă o dată prudenţă, izolare voluntară, distanţare socială. Mă repet, nu am atins încă vârful. Nu vreau să ne gândim la relaxare, putem spera la o relaxare, dar momentul relaxării ţine foarte mult de felul cum gestionăm zilele de 1, 2, 3 mai şi poate săptămâna viitoare”, a adăugat ministrul.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top