Connect with us
Scandal monstru între medicul Monica Pop și Virgil Musta. S-au adus acuzații grave

Sanatate

Scandal monstru între medicul Monica Pop și Virgil Musta. S-au adus acuzații grave

Situația este din ce în ce mai dificilă în România, mai ales după ce au avut loc etapele de relaxare, în urma cărora oamenii au avut parte de mai multă libertate, s-au reîntors la majoritatea activităților de dinainte de pandemie și chiar mai multe domenii s-au repus în funcțiune după o pauză lungă. Această libertate de care au parte românii a dus la creșterea semnificativă a cazurilor de coronavirus, al căror număr a atins recorduri semnificative în ultimele zile. Autoritățile și medicii sunt îngrijorați de ceea ce se întâmplă în România și părerile sunt împărțite. Tot în acest context, Virgil Musta, șeful secției de boli infecțioase a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara a pus pus la zis de către cunoscutul medic oftalmolog, Monica Pop.

Scandal monstru între medicul Monica Pop și Virgil Musta. S-au adus acuzații grave

Medicul care a vindecat cei mai mulți bolnavi de coronavirus, Virgil Musta, a avertizat cetățenii că nu mai sunt locuri la spitalul  „Victor Babeș” din Timișoara. De altfel, și la Terapie Intensivă, situația este una dificilă și medicii cu greu mai fac față. Astfel, el le cere oamenilor să fie responsabili și să respecte cu strictețe măsurile de prevenire, pentru a evita o eventuală tragedie și impunerea unor măsuri restrictive despre care se vorbește în ultima vreme.

După ce Musta a făcut acest avertisment, medicul oftalmolog Monica Pop a reacționat dur la adresa acestuia chiar într-o apariție în direct, acuzându-l că instigă oamenii să nu mai vină la spitale. Aceasta a avut o atitudine foarte agresivă și insista că medicul le sugerează oamenilor care au simptome de Covid-19 să nu mai meargă la spitale, că toate locurile din Timișoara ar fi ocupate.

„Acum un minut ați spus că nu mai sunt locuri. Asiptomaticii sau ușor simptomaticii nu sunt de terapie intensivă. Când spuneți că nu mai sunt locuri, înseamnă că pacienții nu mai vin pentru că nu mai au locuri. Eu așa înțeleg. Mi se pare foarte normal. În Timișoara nu mai poate să meargă niciun om la spital.”, a concluzionat aceasta.

Cu toate acestea, Virgil Musta și-a păstrat calmul și a explicat că, într-adevăr, situația în Timișoara este una critică, dar există soluții pentru orice. Scopul era de a atrage atenția oamenilor asupra lucrurilor care se petrec în țară, nu de a-i îndemna să nu meargă la spital. Astfel el a explicat că toate cazurile de coronavirus sunt preluate acum de Spitalul de Dermatologie și Spitalul Municipal din Lugoj. În plus, când nu vor mai exista alte soluții, va intra în funcțiune și Spitalul Militar.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sanatate

To Top