Connect with us
Săpa în curte și s-a îngrozit de ce a găsit! Acum vrea să VÂNDĂ URGENT casa! Toți s-au adunat

Știri

Săpa în curte și s-a îngrozit de ce a găsit! Acum vrea să VÂNDĂ URGENT casa! Toți s-au adunat

Se spune că nu e bine să cumperi ceea ce nu poți testa. Însă, când vine vorba despre cumpărat o casă, testatul nu e o opțiune. De aceea, mulți dintre cumpărători sfârșesc prin a avea surprize negândite atunci când explorează proprietatea cumpărată.

Ce a găsit bărbatul sub casa de-abia cumpărată

E și cazul lui Jon Simms, din Tucson, Arizona, care a achiziționat o casă în 2015. Acesta a primit proiectul casei, însă, în primă instanță nu a observat nimic ce i-ar fi putut atrage atenția. De-abia după ce s-a mutat în casă și a mai privit încă o dată proiectul și-a dat seama că pe proprietatea sa există o cameră ascunsă. Numai că – surpriză! – camera figura în proiectul casei inițial, cel redactat odată cu construcția casei în 1960, însă nu era stipulat în cel actualizat. Iar acum nu avea nicio idee de cum ajunge în acea cameră, pe unde s-ar putea face accesul.

Așa a început să sape prin grădină, doar-doar va găsi o ușă care să ducă în camera de sub casa sa. Și așa a fost! Jim a săpat în toate colțurile casei până a dat de o ușă metalică, bine acoperită de pământ. A săpat până a eliberat-o și când a deschis-o a văzut fix la ce se aștepta. Niște scări ruginite care duceau într-un tunel și, mai apoi, în camera de sub casa sa.

Pentru ce era camera respectivă și ce conținea

Camera s-a dovedit a fi una desemnată situațiilor de criză, fie în caz de vreun dezastru natural, fie în caz de război. Odată ce coborai pe scările spiralate dădeai într-o încăpere care avea o gură mică de aerisire, care – culmea – încă funcționa. Mai mult de atât, în interiorul camerei existau mai multe conserve și sticle cu apă, în caz că cineva era forțat să reziste în cameră mai mult timp.

Încântat de descoperirea sa, bărbatul s-a pus pe reabilitat acel spațiu. A scos pământul și cimentul erodat, a schimbat scările șubrede cu unele stabile și a dat buncărului un alt aspect. Acum, Jim se gândește dacă să păstreze spațiu ca atare sau să-l transforme într-un loc de petrecut timp cu prietenii săi, dacă tot l-au ajutat în tot ce a însemnat reabilitarea lor. Iată o GALERIE FOTO din această încăpere, transmite redactia.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top