Connect with us
Satu Mare: Accident în Ciuperceni, nouă persoane au fost rănite. Planul roșu de intervenție a fost activat

Știri

Satu Mare: Accident în Ciuperceni, nouă persoane au fost rănite. Planul roșu de intervenție a fost activat

Accident grav în Ciuperceni, județul Satu Mare. Nouă persoane au fost rănite miercuri seară într-un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz, pe DN 19, în localitatea Ciuperceni. A fost activat planul roşu de intervenţie.

Dintre persoanele rănite, având diverse traumatisme, şapte erau din microbuz şi trei din autoturism. O altă persoană, care rămăsese încarcerată, a fost extrasă de salvatorii prezenţi la faţa locului.

Potrivit IGSU, au fost alertate un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim-ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD şi trei echipaje medicale SAJ.

Citește și: Suceava: Accident în Milişăuţi pe 27 iunie. O persoană a murit, iar alte trei au ajuns în stare gravă la spital

Ulterior acordării asistenţei medicale la faţa locului, toate persoanele implicate au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare, a mai precizat IGSU.

Accident grav în Sinaia pe 28 iunie

Un alt accident grav s-a petrecut în această dimineață în județul Prahova.

Un autocar cu turişti francezi a fost implicat, joi dimineaţă, într-un accident rutier care a avut loc la Sinaia, o persoană dintr-un alt autovehicul care a intrat în coliziune cu autocarul decedând în urma rănilor suferite.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, evenimentul s-a petrecut pe Bulevardul Ferdinand din Sinaia, iar în urma impactului cu autocarul, o maşină a căzut într-o râpă, şoferul autoturismului pierzându-şi viaţa.

În autocar se aflau 46 de turişti francezi care nu au suferit leziuni, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Citește și: Prahova: Accident grav! Autocar cu turişti francezi, implicat într-un accident la Sinaia, un om a murit

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2, la kilometrul 47, între localităţile Coşereni şi Moviliţa, judeţul Ialomiţa, a avut loc un accident rutier, în care şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care o persoană a decedat, iar cealaltă a fost rănită grav.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

Foto: IGSU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top