Connect with us

Știri

SCANDAL MONSTRUOS in MAREA BRITANIE – Kate Middleton: „Incetati!”

Scandal de proportii la Casa Regala a Marii Britanii. Kate Middleton si Printul William au fost nevoiti sa redacteze o scrisoare de disperare prin care le solicita fotoreporterilor sa nu le invadeze mai mult decat ai facut-o pana acum spatiul lor privat.

„Dorim să vă cerem, din nou, în mod clar, să încetați actele de hărțuire și de încălcare a vieții private”, se arata in scrisoarea care a ajuns la toate redactiile din presa britanica, imediat dupa ce aseara Kate Middleton s-a retras impreuna cu cei doi copii, pe domeniul regal Sandringham.

CITESTE SI: TAYLOR SWIFT RUPE TACEREA!

„Au existat în trecut o serie de încălcări ale vieții private a familiei regale, dintre care principalele au fost cauzate de fotografi profesioniști care foloseau teleobiective”, se mai arata in scrisoare, anunta BBC.

Kate Middleton a adus-o pe lume sambata trecuta pe Charlotte Elisabeth Diana, iar paparazzii au fost pe urmele celor doi proaspeti parinti princiari. Au existat chiar speculatii ca ducesa de Cambridge a folosit o mama-surogat pentru a o aduce pe lume pe Charlotte, deoarece arata mult prea bine dupa 12 ore de internare din care doua de travaliu.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top