Categorii Știri

SCANDAL MONSTRUOS in MAREA BRITANIE – Kate Middleton: „Incetati!”

Scandal de proportii la Casa Regala a Marii Britanii. Kate Middleton si Printul William au fost nevoiti sa redacteze o scrisoare de disperare prin care le solicita fotoreporterilor sa nu le invadeze mai mult decat ai facut-o pana acum spatiul lor privat.

„Dorim să vă cerem, din nou, în mod clar, să încetați actele de hărțuire și de încălcare a vieții private”, se arata in scrisoarea care a ajuns la toate redactiile din presa britanica, imediat dupa ce aseara Kate Middleton s-a retras impreuna cu cei doi copii, pe domeniul regal Sandringham.

CITESTE SI: TAYLOR SWIFT RUPE TACEREA!

„Au existat în trecut o serie de încălcări ale vieții private a familiei regale, dintre care principalele au fost cauzate de fotografi profesioniști care foloseau teleobiective”, se mai arata in scrisoare, anunta BBC.

Kate Middleton a adus-o pe lume sambata trecuta pe Charlotte Elisabeth Diana, iar paparazzii au fost pe urmele celor doi proaspeti parinti princiari. Au existat chiar speculatii ca ducesa de Cambridge a folosit o mama-surogat pentru a o aduce pe lume pe Charlotte, deoarece arata mult prea bine dupa 12 ore de internare din care doua de travaliu.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More