Connect with us
Compania Hexi Pharma, firma acuzata ca a furnizat dezinfectanti diluati, a cerut intrarea in faliment dupa audierea patronului Dan Condrea la PIICJ.

Știri

Scandalul dezinfectantilor: Hexi Pharma a cerut intrarea in faliment

Administratorul societatii Hexi Pharma a cerut intrarea in faliment a companiei, iar angajatii au fost notificati cu privire la incetarea contractului de munca. Cererea de intrare in faliment se va discuta in data de 17 mai.

Motivul pentru care Hexi Pharma a cerut falimentul este faptul ca nu isi poate plati cei 350 de angajati, intrucat nu mai are activitate. Decizia vine in contextul in care patronul companiei, Dan Condrea, a fost audiat la Parchetul General in scandalul dezinfectantilor diluati.

Citeste aici mai multe despre cazul dezinfectantilor diluati din spitale!

Hexi Pharma sta in centrul scandalului care a zguduit lumea medicala. Firma este acuzata ca a furnizat dezinfectanti diluati mai multor unitati sanitare, dezvaluirile fiind facute de jurnalistul Catalin Tolontan si de Gazeta Sporturilor. In urma acestui scandal, compania si-a oprit activitatea pentru a verifica nivelul concentratiei substantelor folosite pentru dezinfectare.

Scandalul a dus si la demisia ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top