Connect with us
Scandalul la Chefi la Cuțite continuă - Câștigătorul este tot mai contestat

Știri

Scandalul la Chefi la Cuțite continuă – Câștigătorul este tot mai contestat

Câștigătorul Chefi la Cuțite este tot mai contestat de public, care a declanșat un adevarat scandal după ce acesta a fost ales câștigătorul sezonului 6.

Maria, una din finalistele Chefi la cuțite a declarat chiar înainte de terminarea emisiunii că adevăratul câștigător este Silviu. Fanii emisiuni continuă să reacționeze pe pagina de Facebook a show-ului și sunt împățiți în tabere.

Una consideră ca Munti n-ar fi meritat premiul de 30.000 de euro, alții îl susțin și felicită pentru fair play-ul de care a dat dovadă atunci când a afirmat ca premiul îi este dedicat lui Silviu.

Chefi la cuțite: Ce spune Maria marea favorită

Maria Burlacu și Andrei Balazs, finaliștii lui Cătălin Scărlătescu, cei care s-au declarat învinși în fața tunicilor albastre, vin cu replică pentru câștigătorul Mihai Munteanu, din echipa lui Sorin Bontea.

Spiritele au fost încinse pe tot parcursul sezonului 6 „Chefi la cuțite”, iar finalul a adus un deznodământ suprinză pentru toată lumea. Silviu, cel pe care mizau atât chef Bontea, cât și chef Dumitrescu, a ratat finala, fiind eliminat în ultima probă din semifinală. În ultima luptă a ajuns, în schimb, Munti, cel care a spus încă de la aflarea veștii că este câștigător, că trofeul se împarte la doi, fiindu-i extrem de recunoscător lui Silviu pentru ajutorul acordat.

„Dacă ar fi să gătim singuri, toți trei, eu sau Maria trebuia să fim câștigători”, spune, însă, Andrei, contrar regulilor din concurs.

Finalistul „Chefi la cuțite” a intrat în direct la emisiunea „Răi da buni” de la Antena Stars și a mărturisit ce a însemnat pentru el experiența celui mai îndrăgit show culinar.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top