Connect with us

Știri

Scrisoarea lui Mihai Bendeac catre Mihaela Radulescu, dupa ce a jignit comunitatea gay

Actorul Mihai Bendeac a redactat o scrisoare catre Mihaela Radulescu, dupa ce vedeta de televiziune a scris pe blogul ei un text jignitor la adresa homosexualilor, pe care i-a numit „anormali”. Vezi mai jos scrisoarea integrala postata de Bendeac pe Facebook, la adresa Mihaelei Radulescu.

„Draga Mihaela Radulescu,
Stim amandoi ca, daca vrei sa castigi o mare masa de public needucat, pleava cum s-ar spune, cel mai simplu e sa critici minoritatile de orice fel. Mai ales cele sexuale.
De aceea am sa scriu o postare lunga acum. Sunt sigur ca ei, neavand exercitiul lecturii, mai mult de doua paragrafe nu vor putea parcurge.

CITESTE SI: MIRCEA ZARA SI MIRCEA SOLCANU II RASPUND MIHAELEI RADULESCU

Inca din start, reiterez ce ti-am mai spus. Ca esti un prezentator tv bun. Ai verb, nasti controverse, ai un marketing personal destept construit.

Din atitudinea ta vizavi de homosexualitate inteleg, prin folosirea termenului ”anormal”, ca persoanele care sunt atrase de acelasi sex, o fac din placerea de a ”pacatui” sau ceva de genul. Adica un gay este, de fapt, atras de femei, dar alege a fi gay ”de-al dracu”.

Poate ca nu te intereseaza. Dar multi, foaaaarte multi tineri din lumea asta au trait sau traiesc drame de neconceput, altii si-au pierdut viata, altii s-au sinucis. Unii chiar la varste gen 14-15 ani. Nu au suportat presiunea sociala. Nu au inteles de ce Dumnezeu (da, si ei cred in Dumnezeu sau intr-o forma de Divinitate) i-a nascut altfel si, mai ales, de ce sunt tratati astfel de catre cei din jur. In tarile musulmane, sunt spanzurati. Un risc un pic cam mare, draga Mihaela, nu crezi? Sa vrei sa ”pacatuiesti” cu pretul vietii.

Ai folosit termenul ”anormal”. Tu, scumpa doamna, ai auzit de ”double slit experiment”? Ai auzit de bosonul Higgs? Aceste doua chestiuni sunt atat de ravasitoare, schimba atat de mult TOT ce stiam despre viata, existenta, lume, incat a folosi cuvantul ”anormal” despre o chestiune strict genetica, in mileniul 3, este un semn, iarta-ma, de imbecilitate. Sau, macar, de lipsa crunta de informare.

Ai idee, draga Mihaela, care este rata de homosexualitate in randul animalelor? Pana in acest moment, au fost determinate 1500 de specii, de la rame pana la girafe. And pending… Conform logicii tale, gradul de ”anormalitate” lasat de Dumnezeu este cam mare.

Jumatate din populatia acestei tari este sigura ca eu sunt gay. Nu ma deranjeaza. Era sa zic ”ma doare-n cur”.. wink emoticon Nu am sa neg niciodata. Pentru ca ar fi un gest care ar atrage senzatia ca e ceva rau. Si n-as ajuta cu nimic zecile de mii de adolescenti si adolescente care strabat o varsta dificila cu aceasta chestiune genetica si cu presiunea plevei..

”Anormal”, Mihaela? Cine esti tu sa spui ce e normal si ce nu? Coperta revistei in care te sarutai cu Daniela Nane era, de fapt, un semn de lupta a ta cu homosexualitatea, banuiesc. Era o coperta cu mesaj social.

Mai, Mihaela.. In industria asta a nostra, a showbiz-ului, sunt foarte multi gay. La machiaj, la par, la costume, in balet. Si pe afara. Ma rog… Nu importanti. Elton John, baiatul ala de era solist la Queen, ma rog… Nu ai vrea tu sa te retragi din acest mediu al anormalitatii? Cred ca Patriarhul Daniel te-ar primi cu bratele deschise in BOR. Ca le poti aduce imagine, bani..

In incheiere, iti reamintesc ce te-am rugat. Pune mana pe o carte si documenteaza-te despre aceste doua uriase descoperiri/intrebari: ”double slit experiment” si ”bosonul Higgs”. Apoi, hai sa mai vorbim despre ”anormalitate”.

Cu drag,

Mihai Bendeac”

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Alina

    2015-04-07T23:45:00+03:00 at 23:45

    I mi place foarte mult și adevărat a spus Bendeac . Cine ești tu Răduleasco sa judeci??? Tu tot româncă ești, deci tot tâmpită ești și tu. Nu mai jicnit pe nimeni ca nu ți sta bine. Ai uitat de unde ai plecat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top