Connect with us

Știri

Scrisoarea unui copil catre Mos Craciun, gasita la 50 de ani dupa MOARTEA sa

Au gasit in hornul casei o scrisoare catre Mos Craciun. O scrisese un copil in varsta de 9 ani, acum 5 decenii. Ce scria in ea si ce s-a intamplat cu baietelul?

Este posibil ca aceasta sa fie cea mai emotionanta scrisoare catre Mos Craciun scoasa vreodata la iveala. Un baietel i-a scris lui Mos Craciun atunci cand avea 9 ani insa, cumva, scrisoarea lui s-a ratacit si a fost descoperita abia acum… 50 de ani mai tarziu.

Este foarte frumos sa vezi cum s-au schimbat dorintele celor mici in ultimii 50 de ani. Aceasta scrisoare a fost gasita la 5 decenii dupa ce a fost scrisa de un baietel pe nume Paul Trench.

Mos Craciun

Mos Craciun

Scrisoarea unui copil catre Mos Craciun, gasita la 50 de ani dupa MOARTEA SA

Paul nu isi dorea lucruri mari, era modest. I-a cerut lui Mos Craciun un joc care era modern pe vremea aceea – Subbuteo – si autobuze si masini de jucarie. Mult mai putin decat orice scrisoare pentru Mosul din aceste zile pline de jocuri si jucarii care mai de care mai mari si mai scumpe.

Asta nu e tot… din pacate

Paul nu a mai apucat sa primeasca jucariile dorite, caci a murit brusc din cauza unei infectii virale. Scrisoarea compusa de el pentru Mos Craciun acum 50 de ani a reunit intreaga familie. Biletul e fost gasit intr-o veche enciclopedie si a starnit amintiri in randul celor care l-au iubit pe Paul.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top