Connect with us
Sebastian Ghiță ar trebui să se prezinte la Poliție pentru controlul judiciar. Fostul deputat este dispărut de mai bine de o săptămână.

Știri

Sebastian Ghiță nu s-a prezentat la Poliție pentru controlul judiciar

Sebastian Ghiță este așteptat la Poliție, deși nu se știe nimic de el de mai bine de o săptămână.

Update, 10:50: Sebastian Ghiță nu s-a prezentat la sediul Poliției pentru îndeplinirea procedurilor controlului judiciar. El ar fi trebuit să ajungă la sediul Poliției la ora 10:30.

Potrivit procedurii, IPJ Prahova va anunţa Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la faptul că Sebastian Ghiţă a încălcat prevederile controlului judiciar. Urmează ca magistraţii să dispună în consecinţă.

Știre inițială: Astăzi, în jurul orei 10:30, patronul România TV ar trebui să ajungă la sediul Poliției. Sebastian Ghiță este așteptat la poliție să îndeplinească formalitățile controlului judiciar.

Poliția spune că Sebastian Ghiță nu ar fi ieșit din țară

Ieri, 28 decembrie, Poliția Română a emis un comunicat. În urma unei anchete la solicitarea ministrului de Interne s-a constatat că nu au fost încălcate procedurile. Mai mult, în comunicat se arată că polițiștii de la Poliţia Judeţeană Prahova „au executat activităţi de aducere la îndeplinire a citaţiei procedurale, a mandatului de aducere, precum şi de executare a măsurilor controlului judiciar”. Acestea au avut drept scop completarea materialului probator, fără limitarea libertăţii de mişcare a inculpatului Ghiţă Sebastian”, precizează Poliţia Română.

Citește și: Sebastian Ghiță este dispărut, dar apare la televiziunea sa

De asemenea, din comunicat rezultă faptul că polițiștii nu au date care să indice faptul că fostul deputat ar fi ieșit din țară.

Rămâne de văzut dacă fostul deputat Sebastian Ghiță va ajunge la Poliție și ce măsuri vor fi luate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top