Connect with us
Sebastian Ghiță este dat dispărut, însă astăzi a apărut pe micul ecran. Mai exact, el a apărut într-un material difuzat la România TV.

Știri

Sebastian Ghiță este dispărut, dar apare la televiziunea sa

Sebastian Ghiță este dispărut din data de 22 decembrie. Este dat în consemn la frontieră. În plus, Poliția Română spune că nu există date care să arate că a ieșit din țară.

Sebastian Ghiță, dispărut, dar difuzat de postul său de televiziune

În acest context în care autoritățile sunt pe urmele sale, Sebastian Ghiță a apărut azi, 28 decembrie, într-un material înregistrat difuzat la postul său de televiziune. În acest material, fostul deputat susține că a cunoscut-o pe Laura Codruța Kovesi în sediile SRI.

„Pe doamna Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI la K2, K4 şi K14. Acolo ne întâlneam de minim două ori pe săptămână încă din anul 2010. A durat această serie de întâlniri până în anul 2014. Realitatea e că poate sute de astfel de întâlniri au existat în aceşti ani. La unele din întâlniri erau prezenţi doar generalul Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi un şef al staţiei CIA din România. Primul pe care l-am cunoscut în prezenţa doamnei Kovesi şi a domnului Coldea a fost domnul Karl Schwab, fostul şef al doamnei Kovesi. Al doilea este Eric Ashely, poate actualul şef al doamnei Kovesi”, a declarat Sebastian Ghiţă.

Mai mult, Sebastian Ghiță a povestit că a participat la petreceri la Sinaia cu Laura Codruța Kovesi și Vasile Dîncu.

„Până atunci vreau să o întreb pe doamna Kovesi dacă îşi mai aduce aminte de petrecerea restrânsă din vila de la Sinaia. Petrecere în care dânsa cu domnul Dîncu şi cu mine şi chefuiam cu lăutarii şi cântam «La Chilia în port», varianta pentru statul de drept”, a mai spus Ghiţă în înregistrare.

Sebastian Ghiță, detaii despre Laura Codruța Kovesi

Cât despre mailul cucuveauamov@gmail.com, fostul deputat spune că are dovezi că aparţine Laurei Codruţa Kovesi.

„Aceste mailuri există. Pot fi expertizate electronic. Nu sunt doar tipărite pe hârtie. Cred că într-un astfel de mail, lângă adresa doamnei Kovesi, cucuveaua mov, vedem şi adresa consilierei sale apropiate, Dana Tiţian, începem să ne gândim de două ori dacă nu cumva mailul este al doamnei Kovesi. Dar când ne uităm pe un alt document. Un document care arată ce s-a întâmplat în acel dosar şi ne arată o chestiune fără putere de tăgadă -seriile banilor banconotelor în flagrantul de la Realitatea.

Au fost transmise de către mine pe acest mail doamnei Kovesi. Aceste serii pot fi foarte uşor verificate de către oricine în dosarul care s-a aflat pe rolul instanţelor. Nu mai poate să spună nimeni, nici măcar doamna Kovesi că dânsa nu folosea acest mail, cucuveaua mov, că Dana Tiţian nu era consiliera dânsei şi că nu au fost persoanele care au condus ostilităţile în dosarul Realitatea Media”, a mai precizat Sebastian Ghiţă.

Citește și. Dispariția lui Sebastian Ghiță: Poliția spune că nu sunt date că ar fi ieșit din țară

În urma materialului difuzat, jurnaliștii România TV au explicat că patronul a lăsat această casetă în urmă cu o săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top