Știri

Sebastian Ghiţă, despre protestatarii anti-Oprea: „Erau dotaţi cu sisteme de recepţie”

Sebastian Ghiţă a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre cei care au protestat joi, 22 septembrie, împotriva parlamentarilor care l-au albit pe Gabriel Oprea, apărându-l în faţa justiţiei.

Ulterior, fostul vicepremier al României şi-a dat demisia din Parlament, în urma solicitării făcute de preşedintele României, de vreme ce este anchetat pentru ucidere din culpă în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

Ghiţă susţine că acest protest, ca şi cel de dărâmare a guvernului Ponta, sunt bine organizate şi nu este vorba nicidecum de o mişcare spontană de pe Facebook. Ghiţă spune că a văzut cu ochii lui protestatari care aveau sisteme de recepţie şi comunicau prin aparatele radio cu cineva, după care începeau tărăboiul.

Sebastian Ghiţă vrea o ”declaraţie comună” prin care Parlamentul ”să spună că oricine are dreptul să vorbească”

Gabriel Oprea anunţă că demisionează din Senat

„Câţiva dintre ei, mai dotaţi cu portavoce şi sisteme de recepţie, cu căşti în urechi, erau organizatorii acestor evenimente. Un proteste spontan nu beneficiază de organizare cu sisteme audio şi portavoci. Numai în Turcia am văzut cum elicopterele Armatei au tras cu mitralierele în Parlament. Pentru prima oară, după mult timp, am văzut Parlamentul atacat. Ştiţi ce înseamnă asta pentru o democraţie? Un dezastru”, a declarat Sebastian Ghiţă la România TV.

Ghiţă a vorbit şi despre înscrierea lui în PRU, Partidul România Unită: „Nu ştim cine îi plătesc pe aceşti ONG-işti. Am încercat şi am demarat extinderea acestui partid, România Unită, care ne va permite să reprezentăm în ţara noastră identitatea noastră ca români, de substanţă economică”

„Într-o duşmănie incredibilă, zi de zi, capitalul român este distrus. Românii noştri devin sclavi, slugi la multinaţionale. Toţi banii României vor ajunge la multinaţionale”, a mai spus Ghiţă.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More